Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Cisco a finalizat preluarea Tandberg

20 Aprilie 2010



Cisco anunţă finalizarea ofertei pentru achiziţia Tandberg, un lider global în comunicaţii video. Finalizarea acestei tranzacţii şi crearea ulterioară a unui portofoliu extins, cuprinzător, de produse accelerează viziunea Cisco de schimbare a felului în care oamenii comunică şi colaborează prin livrarea de experienţe de colaborare simple, unice şi interoperabile.


Cisco Telepresence


“Astăzi marcăm un pas foarte important pentru clienţii noştri în efortul nostru de a pune oamenii în centrul colaborării şi de a schimba felul în care lucrăm”, a spus Marthin De Beer, Senior Vice President, Emerging Technologies Business group, Cisco. Linia de produse Tandberg este acum parte a portofoliului Cisco TelePresence. Prin această ofertă combinată, Cisco TelePresence oferă clienţilor acces la o arhitectură complet integrată, la un portofoliu cuprinzător de infrastructură de reţea şi de echipamente terminale - proiectate să furnizeze interoperabilitate cu furnizori diferiţi - şi la o suită de experienţe unice, aplicaţii personalizabile şi modele de implementare flexibile.



Prin finalizarea acestei tranzacţii, Fredrik Halvorsen, fostul CEO al Tandberg, devine senior vice president şi lider al noului TelePresence Technology Group din cadrul Cisco. Acest grup nou format include trei linii de business complet integrate care se vor concentra pe dispozitivele terminale, pe infrastructură şi pe servicii Cisco TelePresence de tip cloud.



Sub această conducere, şi cu linii de produse, angajaţi şi viziuni unificate, Cisco doreşte să ofere consecvenţă şi protecţia investiţiei pentru clienţi, în acelaşi timp accelerând inovaţia pentru a oferi noi experienţe de colaborare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite