Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Clienţii Epicor trec la iScala 2.3 SR2

21 Aprilie 2010



Producătorul ERP Epicor Software Corporation a anunţat că aproximativ 200 dintre clienţii săi din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) au trecut la iScala 2.3 SR2, respectiv versiunea lansată în toamna anului trecut. Proiectat pentru afaceri globale, produsul recent lansat inglobeaza functionalitati extinse, vitale in perioada de redresare si crestere economica.

Epicor


Produsul include atat capabilitati noi, importante pentru extinderea afacerilor, cat si scalabilitate hardware, cu suport pentru mai mult de un miliard de tranzactii pe an si o suta de mii de reguli de inregistrari contabile diferite. Solutia ofera suport de scalare care permite, cu hardware suplimentar ieftin, imbunatatirea reactiei sistemului si a transferului de date. Pentru a sprijini afacerile, iScala include functionalitatea GRC (Guvernanta, Risc si Conformitate), careajuta la minimizarea riscului de sanctiuni financiare si reduce consumul de timp si alte resurse cheltuite pentru aspectele de conformitate. De asemenea, pentru companiile care fac afaceri in zona Euro, este inclusa facilitatea SEPA-ready (gata sa se incadreze in cerintele Single Euro Payments Area).
O alta caracteristica noua este modulul iScala Template Tool. Cu acesta, organizatiile isi pot simplifica monitorizarea conformitatii, prin crearea rapida de template-uri care identifica datele critice ale afacerii, inclusiv rolurile si permisiunile de securitate, parametrii de sistem, activarile de caracteristici si datele companiei (de exemplu, codurile standard ale produselor, furnizori, conturi sau clienti).



Tags: ERP, Epicor, iScala

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite