Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Ovi Store īşi deschide porţile pentru dezvoltatorii software romāni

21 Aprilie 2010



Nokia România a lansat astăzi Ovi Store în limba română, magazinul de aplicații software care le permite utilizatorilor români să se bucure de o gamă largă de soluții, atât jocuri sau horoscop, cât și aplicații business. De asemenea, Ovi Store este o oportunitate pentru companiile dezvoltatoare de software, care pot să vândă soluțiilor atât internațional, cât și pe piața locală. Ovi Store era disponibil în engleză, iar dezvoltatorii puteau și pînă acum să încarce aplicații în limbile de circulație internațională, dar acum are loc lansarea oficială a versiunii în limba română. Astfel, dezvoltatorii locali pot acum încărca și aplicațiile în limba română.


Prin Ovi Store, utilizatorii de dispozitive mobile pot descărca şi achiziţiona mii de aplicaţii pe terminalele Nokia. Conţinutul disponibil la Ovi Store este compatibil cu diverse modele de dispozitive mobile, fiind adaptat necesităţilor specifice ale utilizatorilor. Jocuri, fişiere video, aplicaţii utilitare, podcast-uri, tonuri de apel, widget-uri, software de afaceri şi multe alte tipuri de conţinut sunt disponibile într-un singur loc – Ovi Store – care poate fi accesat de oricine şi de oriunde.


Ovi Store Nokia N97


“Până în acest moment, Zuma, Nokia Energy Profiler, YouTube, Locago şi High Speed 3D Lite sunt cele mai descărcate aplicaţii în România” – a declarat Răzvan Petrescu, Country Manager Nokia România. Platforma Ovi Store este compatibilă în prezent cu 135 de telefoane mobile. Ovi Store a atins recent nivelul de 1,6 milioane de descărcări pe zi.


Ovi Store este magazinul Nokia care oferă utilizatorilor conţinut mobil şi aplicaţii create de unii dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori şi publisheri. La nivel global, posesorii de terminale Nokia din peste 180 de ţări au acces la Ovi de pe 135 de modele Nokia, în 30 de limbi. Ovi Store a fost lansat în luna mai 2009.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite