Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cosmote 3G - ce aduce nou oferta de date

21 Aprilie 2010



Cosmote România a anunţat lansarea serviciilor 3G și HSPA+, care oferă acces la Internet mobil în bandă largă pentru utilizatorii de pe piața locală. Cosmote a preluat operatorul de telefonie Zapp, care deținea o licență de comunicații 3G și lansase anul trecut tehnologia HSPA+, care oferă o lărgime de bandă de 21,6 Mbps la download și 5,76Mbps la upload. Utilizatorii rezidenţiali pot beneficia de o experienţă web accesibilă şi de facilităţile portalului web’n’walk, iar clienţii business au la dispoziţie un instrument de lucru rapid, sigur şi eficient prin internet mobil în bandă largă.


Cosmote Connect 3G


Serviciile 3G sunt disponibile în 11 oraşe din ţară - Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Galaţi, Craiova, Braşov, Moineşti, Olteniţa şi Orăştie - şi alte aproximativ 300 de localităţi. Connect 3G, oferă internet mobil pe telefon şi conexiune la Internet pentru laptop, pleacă de la 11,9 euro/lună, TVA inclus, pentru un trafic de 5GB lunar.



Clienţii îsi pot încerca norocul pentru a câştiga unul dintre cele 192 netbook-uri oferite în cadrul unei promoţii speciale, organizate cu ocazia lansării. Toţi cei interesaţi de tehnologia broadband 3G sunt aşteptaţi, în perioada 21 aprilie – 01 iunie 2010, în magazinele Cosmote şi Germanos participante la promoţie pentru a testa serviciile de internet oferite prin Connect 3G.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite