Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> UPS >> Stiri si comunicate

Genesys aduce gama UPS PowerWave 33

22 Aprilie 2010
Gama PowerWave 33 ofera protectie completa impotriva problemelor de alimentare de la retea pentru consumatorii critici din domeniile telecom, financiar, IT, medical, industrial si sunt disponibile intr-o gama variata de puteri: 60-300 kVA. Pana la 10 sisteme UPS pot fi legate in paralel pentru cresterea capacitatii disponibile sau pentru redundanta, putandu-se ajunge la o capacitate maxima de 3000 kVA. Aceasta flexibilitate permite managerilor IT sa raspunda cerintelor actuale de consum si sa aiba perspectiva de a suplimenta puterea furnizata plecand de la aceleasi echipamente.
UPS-urile PowerWave 33 beneficiaza de posibilitati variate de configurare a cabinetelor externe de baterii pentru prelungirea timpului de autonomie pana la cateva ore, iar bateriile au o durata de viata de 10 ani. Solutia constructiva propusa de Newave ofera flexibilitate in alegerea numarului de baterii legate in serie, intre 40 si 50 de blocuri de 12V, spre deosebire de alti producatori la care numarul de baterii este fix.


PowerWave 33Principalele puncte forte ale gamei PowerWave 33 sunt:


- Tehnologie on-line cu dubla conversie, fara transformator


- Factor de putere pe intrare aproape unitar (PF=0.99)


- Coeficient mic de distorsiuni armonice (THDIPentru informatii suplimentare despre acest produs contactati Genesys Distributie.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite