Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Fujitsu: servere noi Primergy cu sisteme de stocare Eternus

22 Aprilie 2010



Fujitsu începe de astăzi livrarea noii generaţii de servere de tip tower, rack şi blade, special concepute pentru a asigura baza pentru scenarii de virtualizare, chiar şi atunci când vorbim de medii de lucru complexe. Un alt avantaj important al noilor sisteme extrem de performante Fujitsu Primergy cu două socluri – care conţin cele mai rapide procesoare, interfeţe I/O, surse de curent deosebit de eficiente şi capacităţi extrem de ridicate de stocare pe disc prin noile subsisteme Fujitsu Eternus JX40 – îl reprezintă serviciul de optimizare de la Fujitsu.


Fujitsu Eternus
Virtualizarea servererelor creşte semnificativ eficienţa şi disponibilitatea resurselor şi aplicaţiilor şi poate reduce costurile de energie şi de administrare. Organizaţiile pot răspunde schimbărilor dinamice din piaţă mai rapid şi mai eficient ca oricând cu ajutorul soluţiilor de Infrastructură dinamică de la Fujitsu ce cuprind echipamente, soluţii şi servicii. De exemplu, serviciul de optimizare de la Fujitsu ajută în mod rapid clienţii să stabilească nevoile specifice, să elaboreze şi să testeze configuraţiile infrastructurii, apoi să implementeze schimbările şi să le integreze în platformele existente.


Deoarece virtualizarea a devenit în prezent o realitate pentru mediul de afaceri, clienţii trec de la experimentarea unor proiecte de virtualizare la consolidarea scenariilor de virtualizare complexe, care aduc beneficii sporite. Depăşind limitele de performanţă ale serverelor entry care pot duce la blocaje în mediile de virtualizate, cele mai puternice sisteme Primergy cu două socluri oferă puterea de calcul necesară pentru a înlocui rafturi întregi de echipamente de generaţie anterioară.


Fiind echipate cu cea mai nouă generaţie de procesoare Intel Xeon 5600, noua gamă Primergy este alcătuită din serverul de tip tower TX300 S6, serverele de tip rack RX200 S6 şi RX300 S6 şi serverele de tip blade pentru “Dynamic Cube”, BX920 S2 şi BX922 S2. Concepute pentru a răspunde nevoilor de capacitate tot mai mari, fiecare dintre aceste servere pot fi extinse cu noile subsisteme de stocare Eternus JX40. Aceste unităţi foarte compacte pot fi ataşate direct prin 6 Gbit/s SAS şi au capacităţi de stocare de până la 72TB utilizând aceelaşi tip de hard discuri de 2.5” ca şi cele din serverele Primergy.


Noile servere x86 arată că opţiunea de a consolida prin virtualizarea întregii infrastructuri IT este acum viabilă, oferind, de asemenea, un avantaj imens de preţ comparativ cu mult mai scumpele sisteme UNIX.


Noul Primergy BX922 S2


Datorită capacităţii mari de memorie RAM (până la 12 module DIMM) şi caracteristicilor hardware cuprinzătoare de suport pentru virtualizare, noul Primergy BX922 S2 reprezintă o investiţie inteligentă pentru companiile care necesită Infrastructuri dinamice puternic virtualizate. Primergy BX922 S2 permite virtualizarea optimă prin intermediul unei combinaţii între cele mai noi caracteristici hardware şi software si este capabil să folosească până la doua noi procesoare din seria Intel Xeon 5600, fiecare cu până la 6 core-uri. Avantajele pachetelor software pentru virtualizare, cum ar fi VMware vSphere 4, pot fi exploatate integral cu ajutorul serverului Primergy BX922 S2. Administrarea serverelor fizice şi virtuale este simplificată, de asemenea, de soluţia Fujitsu ServerView Resource Coordinator VE sau Virtual Edition, care este în prezent disponibilă pentru cumpărare.


Provocările întâmpinate de companii în prezent fac ca infrastructura tradiţională IT să fie extrem de greu de administrat. Adăugând în permanenţă cutii, cabluri şi resurse umane se ajunge la costuri crescute ca urmare a echipamentelor hardware neutilizate la maximum, a necesitatii unui spaţiu mare, a unui consum de energie şi proces de răcire scumpe, fără a mai lua măcar în calcul eforturile administrative ale personalului. Sistemul Primergy BX922 S2 este conceput pentru centre de date moderne care necesită platforme mai eficiente şi inovative ce permit companiilor să facă mai mult cu mai puţin – furnizând performanţă maximă şi redundanţă maximă, cu cerinţe de spaţiu minime, eficienţă crescută a consumului de energie şi o reducere a timpului şi efortului necesare administrării.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite