Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky anunță un parteneriat cu Medicover

27 Aprilie 2010



Kaspersky Lab România a încheiat un acord de colaborare cu Medicover, prin care oferă 20% reducere abonaţilor centrelor medicale pentru toate soluţiile de securitate destinate utilizatorilor individuali. De asemenea, reprezentanţi ai companiei de securitate informatică vor participa la atelierele de consiliere parentală organizate de Medicover, cu scopul de a-i educa pe părinţi referitor la modalităţile în care îi pot proteja pe copii în faţa pericolelor ascunse din mediul online.


Abonaţii centrelor medicale Medicover vor beneficia de un preţ special, mai mic cu 20%, pentru soluţiile Kaspersky Internet Security 2010, Kaspersky Anti-Virus 2010, Kaspersky Mobile Security 9, Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, precum şi pentru produsele care vor intra în viitor în portofoliul companiei. În acelaşi timp, informaţii despre Kaspersky Lab vor fi publicate periodic în newsletter-ul Medicover şi în webpage-ul partenerilor Medicover, iar compania de securitate va dedica acestei colaborări o pagină specială pe site – www.kaspersky.ro/medicover.


Teodor Cimpoesu„Nu mai reprezintă demult o noutate faptul că ne implicăm continuu în activităţi de educare a utilizatorilor, în general, şi a părinţilor, copiilor şi profesorilor, în special”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Securitatea informatică înseamnă mai mult decât oferirea unei soluţii tehnice, presupune un angajament pe termen lung, cu o puternică implicare educaţională. Parteneriatul cu Medicover este foarte important pentru Kaspersky Lab, deoarece ne aduce mai aproape de părinţi, ne permite să le ascultăm problemele şi să găsim împreună cele mai potrivite soluţii pentru siguranţa online a celor mici”, completează Cimpoeşu.
Acest acord încheiat cu Medicover face parte din strategia Kaspersky Lab de informare şi educare a utilizatorilor, referitor la siguranţa navigării pe Internet, respectiv a protejării datelor confidenţiale şi a identităţii în mediul virtual. Anul trecut, compania a semnat un parteneriat şi cu Organizaţia Salvaţi Copiii, alături de care a participat în cadrul mai multor activităţi de educare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite