Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Acosta alege Apollo Space Optization

27 Aprilie 2010



Aldata Solution, furnizor de soluţii software pentru industria de retail, anunţă că Acosta Sales&Marketing, agenţie lider de vânzări şi marketing, foloseşte soluţia Apollo Space Optimization ca parte integrantă a serviciilor sale de merchandising şi planificare. Echipa de tehnicieni în planificarea spatiilor de retail de la Acosta se bazează pe Apollo pentru crearea de planograme şi merchandising optimizat, soluţii care stimulează creşterea vânzărilor şi sporesc satisfacţia clienţilor.


Acosta Sales&Marketing furnizează servicii externalizate de vânzări, retail merchandising, marketing şi customer support către producătorii din industria bunurilor de consum ambalate. Agenţia lucrează îndeaproape cu retailerii din domeniul planificării, execuţiei şi vânzării, împreună cu o echipă de gestiune de categorie şi tehnicieni profesionişti de planificare a spaţiului în retail, analizând cea mai bună poziţionare pentru produsele clienţilor. În acest moment, compania reprezintă mai mult decât orice altă agenţie de vânzări din Statele Unite şi Canada branduri care sunt numărul 1 şi 2 pe piață. Anul trecut, compania a creat peste 90 000 de planograme, permiţându-le producătorilor de bunuri de consum ambalate să îşi optimizeze prezenta pe piaţa de retail.


Apollo Space Optimization reprezintă un grup de soluții software puternic și testat pe piaţă, care oferă clienţilor oportunitatea de a automatiza producţia de planograme în timp ce permite execuţia continuă şi precisă a planurilor de categorie şi a lansărilor de produse noi la orice micro-nivel cerut.


Jim Hanson Acosta“Obiectivul Acosta este de a ajuta clienţii să mute produsele la raft într-un mod cât mai eficient şi profitabil, creând în acelaşi timp o experienţă unică pentru consumatori", a spus Jim Hanson, vice-preşedinte Space Technology Services, Acosta. "Soluţia Apollo oferită de către Aldata Solution este flexibilă și uşor de folosit și furnizează instrumentele necesare pentru a ajuta clienţii să isi dezvolte afacerea", a explicat el. "Aldata ne oferă posibilitatea să lucrăm îndeaproape cu retailerii şi producătorii, stimulând merchandising-ul şi gestiunea pe categorii la nivel de depozit, diminuând pierderile din stoc şi timpul petrecut la raft şi crescând vânzările şi profitabilitatea", apreciază managerul Acosta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite