Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Cisco oferă Teleprezență pentru BoA

27 Aprilie 2010



Bank of America şi Cisco anunţă o înţelegere pentru a implementa cea mai mare reţea de sisteme Cisco TelePresence, prin instalarea iniţială a 200 de unităţi în sediile băncii din întreaga lume până la sfârşitul anului. Soluția Cisco TelePresence permite efectuarea de transmisii audio şi video de înaltă definiţie pentru a crea experienţa întâlnirilor faţă în faţă. Oamenii apar în mărime naturală în jurul unei mese de conferinţe virtuale, creând o experienţă unică în care participanţii se simt ca şi când ar sta în aceeaşi încăpere. Banca va folosi această tehnologie inovativă pentru a spori eficienţa echipelor oferind angajaţilor din toată lumea o capabilitate virtuală de întâlniri de talie mondială.


Cisco Teleprezenta


Marc Gordon, chief technology officer la Bank of America, spune că implementarea Cisco TelePresence va oferi băncii beneficii semnificative şi sustenabile. “Această implementare globală Cisco TelePresence va ajuta angajaţii noştri să colaboreze şi să se integreze şi mai eficient pe măsură ce livrăm toate capabilităţile noastre clienţilor din întreaga lume”, a explicat el. “Acesta este un exemplu al hotărârii noastre de a folosi tehnologii inovatoare pentru a răspunde oportunităţilor de business reale.”


Cisco TelePresence va deveni noul standard pentru conferenţiere video de încăpere la Bank of America. Banca va implementa diferite configuraţii incluzând una pentru întâlniri de afaceri cu până la şase participanţi per cameră, şi o alta care găzduieşte până la 18 oameni. Bank of America foloseşte în mod curent 28 de sisteme Cisco TelePresence pentru întâlniri şi traininguri pentru angajaţi. Gordon a descris înţelegerea ca fiind benefică pentru ambele părţi. “Prin acest parteneriat unic, Bank of America şi angajaţii săi se vor bucura de beneficiile tehnologiei de conferenţiere video a Cisco, şi Cisco se bucură de oportunitatea de a îmbunătăţi continuuu TelePresence prin administrarea sistemului în întreg mediul nostru global". Marthin De Beer, senior vice president al Emerging Technologies Business Group al Cisco, a spus: “Acest model de serviciu administrat, similar celor disponibile în mod obişnuit de la partenerii Cisco certificaţi drept furnizori de servicii, permite organizaţiilor precum Bank of America să implementeze rapid Cisco TelePresence şi să obţine beneficii rapide ca urmare a colaborării virtuale.”


“Cisco este entuziasmat de extinderea relaţiei cu Bank of America, şi suntem dornici să ajutăm angajaţii băncii să folosească tehnologia noastră de colaborare inovativă pentru a reuni în mod real şi cu eficienţă chiar şi echipele aflate la cea mai mare distanţă geografică.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite