Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

GE Money-Mr Bricolaje: together pentru clientii do-it-yourself

27 Aprilie 2010



GE Money, divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric în România, şi Mr.Bricolage, unul dintre primii jucatori pe piata de DIY (do-it-yourself) din lume, au semnat recent un parteneriat. Astfel, începând cu luna martie a acestui an, clienţii Mr. Bricolage pot alege să plătească în rate cumpărăturile făcute în magazin, prin intermediul produselor de finanţare GE Money.


„La inceput de primavara, romanii care au planuri de reamenajare a locuintei isi fac deja listele de cumparaturi. Si pentru ca cel mai adesea reamenjarile pot atarna greu in bugetul unei familii, oamenii aleg in mod frecvent creditul. Ne bucuram ca noi, cei de la GE Money putem sa le dam posibilitatea de a alege sa isi cumpere materialele de constructii si uneltele necesare si in rate, acum si in magazinele Mr.Bricolage” spune Bogdan Dobre, Directorul General al Ralfi IFN SA, companie specializată în acordarea de credite de consum sub brandul GE Money.


Clientii Mr. Bricolage pot aplica pentru un credit în magazin, cu rate eşalonate pe perioade cuprinse între 1 şi 5 ani. Suma maximă care poate fi împrumutată este de 20.000 de lei şi DAE începând de la 35,4%. Spre exemplu, pentru un credit de 3000 de lei pentru un produs sau mai multe luate de la Mr. Bricolage, pentru 5 ani prin produsul de finanţare „Credit Plus” de la GE Money, rata lunară este de 98,11 lei, iar suma totală de plată este de 5.886,6lei


Oferta este disponibilă în toate cele 3 magazine Mr. Bricolage din ţară (Bucuresti, Iasi si Pitesti).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite