Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson

04 Mai 2005



EPSON IR 320EPSON IR 320
Clientii asteapta, in ziua de astazi, din ce in ce mai mult din partea sistemelor de inregistrare a incasarilor: procesare mai rapida a datelor din vanzari, accesibilitate crescuta, software mai puternic, conectivitate cu sistemele standard ale PC-urilor. IR-320 a fost echipat cu un procesor rapid Intel Celeron la 1.2 GHz tocmai pentru a putea satisface astfel de cereri. Cu o capacitate a hard diskului de 40 GB, acest terminal POS poate rula softuri avansate si aplicatii sofisticate, utilizatorii avand optiunea de a creste capacitatea memoriei RAM pana la 512 MB.
In plus, prin interfata touchscreen usor de utilizat, IR-320 ajuta la eliminarea erorilor de inregistrare, realizarea mai rapida a tranzactiilor, reducerea timpului de instruire, dar si a costurilor. IR-320 este echipat cu o gama larga de periferice standard si caracteristici datorita carora operatiunile sunt rapide, eficiente putand contine tehnici avansate de marketing sau scheme de loialitate. Capabilitatile sale multimedia il recomanda pentru aplicatii de instruire, promotii sau publicitate. Fiind probabil cel mai elegant terminal POS, IR-320 raspunde perfect provocarilor din mediul de retail si hospitality.


EPSON TM-P60EPSON TM-P60
Imprimanta termica wireless pentru retail si logistica


Compacta, foarte usoara si usor de utilizat TM-P60 aduce flexibilitate si comoditate in medii aglomerate precum retail-ul, distributia sau hospitality. Adaptandu-se necesitatilor de mobilitate si continuitate a operatiunilor cerute de aceste medii, TM-P60 are o baterie cu durata de viata de opt ore, care poate fi reincarcata intern sau extern fara a-i fi afectata performanta. Viteza ridicata de tiparire, precum si caracteristici ca alimentarea cu hartie in sistem „drop in” sau auto-cutter-ul partial care previne blocarea hartiei, ajuta in mod evident la imbunatatirea calitatii de servire a clientului. In plus, mobilitatea completa si tiparirea rapida si silentioasa a celor mai sofisticate retete si cupoane, fac din TM-P60 imprimanta ideala pentru momentele aglomerate sau pentru promotii.


EPSON TM-L90EPSON TM-L90
Perfecta pentru o serie larga de aplicatii


Datorita unei rezolutii de 230X230 dpi, reproducerile grafice si tiparirea de logos-uri sunt o simpla joaca de copil pentru aceasta noua imprimanta termica. Utilizarea unei hartii termice speciale ce reactioneaza la doua temperaturi diferite, da posibilitatea tiparirii nu numai in obisnuitul negru.
O noutate o prezinta posibilitatea de tiparire cu o acuratete deosebita a codurilor de bare 2D. Acest tip de coduri de bare contine un numar considerabil mai mare de informatii decat codurile de bare conventionale, ocupa un spatiu mai mic si prezinta avantajul de a putea fi citite din orice unghi.
Aceste avantaje garanteaza o echipare ideala a TM-L90 ce intampina toate necesitatile din domeniul vanzarilor cu amanuntul si serviciilor.


EPSON TM-C100EPSON TM-C100
Imprimanta full-color cu jet de cerneala pentru mediul de afaceri


TM-C100 ofera performante ridicate pentru tipariri full-color folosind cerneala pigmentata in 4 culori (CMYK). Rezultatul se concretizeaza in tipariri rezistente la apa si durabile in timp.
Hartia poate fi selectata de catre utilizator (de ex: hartie normala, exclusiva, hartie continua pentru etichete etc.). TM-C100 poate fi folosita intr-o gama larga de aplicatii (tichete, cupoane, etichete, retete medicale, etc.), cele doua modele disponibile avand caracteristicile:

  • modelul C100 cu rola hartie, ce functioneaza cu hartie continua si auto-cutter
  • modelul C100 ASF, ce functioneaza cu coli si alimentator automat de hartie (ASF)
    Foarte durabila si ergonomica (latime doar 210 mm), aceasta imprimanta este potrivita pentru a functiona in medii alerte de lucru (durata de viata: auto-cutter 200.000 taieri, ASF aprox. 200.000 coli).



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite
    alin
    As vrea sa stiu daca aceasta imprimanta o pot folosi si in farmacie pentru retetele medicale , de unde o pot achizitiona si la ce pret. V a multumesc
    01 Decembrie 2006, 05:56:39
    webmaster
    Nu v-as putea raspunde exact. Retele sunt imprimate in dublu exemplar? (ceva similar facturilor) Oricum intrebam producatorul si va raspundem.
    04 Decembrie 2006, 05:58:54
    mihaela
    o sa va rog sa ne spuneti o adresa de mail unde sa va putem raspunde mai in detaliu referitor la aceste produse. va multumesc anticipat
    04 Decembrie 2006, 07:10:31
    alin
    Sunt Alin si aceasta este adresa de m-ail: bh84ali@yahoo.com
    05 Decembrie 2006, 03:32:59