Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Proiect pentru instruirea medicilor din spitale

29 Aprilie 2010



Romanian Soft Company (RSC) anunță lansareaproiectuluiMEDAS ce vizează instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale în management și utilizarea noilor tehnologii. Proiectulse va derula împreună cu Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul Județean de Urgență Constanța, Spitalul Județean de Urgență Targu-Jiu și Spitalul Clinic Dr. Panait Sârbu București.


Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 3 - creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, domeniul major de intervenție, plus formarea și sprijinul pentru întreprinderi și angajați pentru promovarea adaptabilității. Proiectul se va desfășura pe o perioada de 36 de luni timp în care vor fi instruite 880 de persoane din sectorul medical.


RSC este un producător de soluții software care acoperă toate ariile specifice industriei IT: consultanță, instruire, project management, analiză, dezvoltare, testare, implementare, garanție, mentenanță și suport.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite