Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ETA2U organizează IT Congress 2010

30 Aprilie 2010ETA2U, alaturi de 14 dintre cei mai mari producatori mondiali de tehnologii informationale, organizeaza, in perioada 4 - 5 mai, la Expovest Timisoara, cea de-a II-a editie a IT Congress, eveniment dedicat comunitatii de IT. Creat special pentru specialistii IT, evenimentul isi propune sa le inlesneasca acestora accesul direct la tehnologii de ultima ora si ii puna in legatura directa cu reprezentantii si specialistii brand-urilor de top din domeniu NetApp, Cisco, Dell, EMC, IBM, Lexmark, Microsoft, Oracle, VMware, Xerox, Bit Defender, HP, Intel si Novell , precum si cu companii capabile sa ofere solutii de finantare mulate pe nevoile companiilor, precum ECS.


Datorita succesului pe care l-a avut IT congress 2009, am hotarat ca editia 2010 sa fie organizata intr-un cadru mult mai amplu, avand in acest an alaturi de noi 14 producatori de tehnologie, un spatiu expozitional de 2000 mp si un numar dublu de prezentari desfasurate in paralel, declara Stelian Campianu, Director Executiv, ETA2U. In decursul celor doua zile de eveniment, participantii vor putea vedea, testa si explora, impreuna cu zeci de specialisti IT ai brand-urilor internationale, solutii de ultima ora menite sa le creasca competivitatea, productivitatea, siguranta si securitatea. Virtualizarea de server si desktop, green IT-ul, storage-ul, scaderea costului de print/pagina sau securitatea IT sunt doar cateva numele ce tin capul de afis.


Tematicile abordate, diverse, vor fi in continuare orientate catre cresterea eficientei si productivitatii interprinderilor prin intermediul tehnologiilor IT. Interesul fata de aceste subiecte este demonstrat de feedback-ul pe care-l primim in mod constant de la comunitatea profesionistilor IT. Pentru a sustine eforturile lor de a face fata presiunii economice, in acest an vom prezenta, pe langa solutiile tehnice, si solutii de finantare, un accent deosebit fiind pus pe costul operational, a carui reducere imediata ca urmare a unei implementari de solutie informatica sa poata sustine integral costul investitiei, adauga Stelian Campianu.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite