Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Server de Mesagerie şi Colaborare de ultimă generaţie

02 Mai 2010



Orice organizaţie are acces la un serviciu obişnuit de email sau la un server standard de email, dar destul de puţine dispun de calendare partajabile sau şi mai puţine includ mobilitate sau document management. Aici se pierde mult din potenţialul de productivitate şi adesea platformele proprietare contribuie la acest dezechilibru, deoarece majoritatea organizaţiilor se lovesc în aceste cazuri de complexităţi şi obstacole financiare care le condamnă la utilizarea de funcţionalităţi limitate. Platformele de email şi colaborare fac un pas în viitor şi vin cu soluţii la toate aceste aspecte sensibile, dar şi multe altele, prin crearea de funcţionalităţi inovatoare pentru utilizatorii finali şi administratorii IT, la un TCO mult scăzut.





Bazat pe o arhitectură modernă şi flexibilă, special gândită pentru virtualizare şi infrastructură scalabilă în cloud, tehnologia Zimbra vă pune la dispoziţie un TCO total substanţial mai scăzut decât al soluţiilor tradiţionale. Produsele Zimbra oferă o suită completă de caracteristici enterprise, interoperabilitate excelentă cu sistemele proprietare existente. Ca soluţie locală e folosită de mii de companii mici şi medii, precum şi de mari întreprinderi cu o largă acoperire geografică; ca soluţie de hosting de mail a fost adoptată de mari provideri cum ar fi Comcast cu peste 10 milioane de căsuţe şi NTT Communications.
ZIMBRA COLLABORATION SUITE

ZCS este o aplicaţie cu adevărat modernă şi inovatoare de mesagerie şi colaborare, fiind soluţia open source numărul unu pentru mediul de afaceri, furnizorii de servicii, pentru educaţie şi guvernământ, oferind administratorilor şi utilizatorilor lor finali beneficii de neegalat. Gândiţi-vă la această soluţie ca la un server Microsoft Exchange de generaţie următoare. Zimbra oferă soluţia pentru email, calendar de grup, contacte, instant messaging, file storage şi web document management. Serverul Zimbra de email şi calendar este disponibil pe Linux, Mac OS X şi platforme de virtualizare.


Colaborarea web bazată pe Ajax se află în centrul ZCS. Clientul puternic de web Zimbra integrează contacte, calendar partajabil, VoIP şi editare online de documente, într-o singură interfaţă cuprinzătoare de browser. În plus, tehnologia unică open source Zimlet facilitează utilizatorului includerea de „mashup“- uri personalizate în clientul web ZCS. Se asigură suport complet pentru MAPI şi iSync, care permit compatibilitatea deplină cu alţi clienţi, ca de exemplu Microsoft Outlook, suita pentru desktop Apple şi Mozilla Thunderbird. Zimbra Desktop combină cele mai performante aspecte ale clienţilor de email existenţi (sau clienţi de mail POP sau IMAP) cu aplicaţiile moderne de webmail, pentru o experienţă cu totul nouă şi îmbunătăţită. Nicăieri nu veţi mai găsi o aplicaţie care să ofere management complet de email, contacte, calendar şi documente, ca şi funcţionalităţi de acces offline GRATUIT! Zimbra oferă şi Zimbra Mobile, aplicaţie care asigură sincronizarea de tip push over-the-air cu smartphone-urile (inclusiv iPhone), cât şi un conector pentru BlackBerry Enterprise Server. Soluţia Zimbra dispune şi de un pachet de înaltă securitate, cu scanare anti-spam şi anti-virus incluse. Acum Zimbra oferă şi Archiving şi Discovery, o componentă opţională pentru arhivare şi regăsire a informaţiei în emailuri, pentru diferite aspecte de conformitate, inclusiv cu aspectele legale.


Compatibil cu orice desktop

pc, linux, mac


ZIMBRA - O SOLUŢIE PENTRU HOSTING DE MAIL

Pentru profesioniştii IT şi administratorii de sistem care caută o soluţie de externalizare a serviciilor de mail si colaborare, Zimbra hosted poate fi răspunsul. ZCS este proiectat ca multi-organizaţie si are capabilităţi de rebranding, care îl recomandă ca o soluţie de hosting de mail cu facilităţi enterprise, un concurent serios şi puternic pentru Google sau Microsoft. Iată deci o oportunitate interesantă pentru viitori parteneri Zimbra care vor să îşi diversifice oferta de hosting şi să genereze venituri suplimentare, atât direct, cât şi prin dezvoltarea de noi ZIMLET-uri.


***


Zimbra, o companie VMware, este numărul unu în produse software open source de mesagerie şi colaborare. ZCS a fost dezvoltată pornind de la convingerea că soluţiile existente de email şi colaborare sunt fragmentate, iar rezultatul este o experienţă inovatoare pentru utilizatorii finali şi administratorii de sistem. Clienţii de referinţă includ furnizori de servicii, instituţii de învăţământ superior şi companii incluse în clasamentul Fortune 1000.


eSolutions este o firmă cu capital integral românesc creată în anul 2001 cu scopul de a oferi pieţei Enterprise din România servicii profesionale de dezvoltare software. În prezent, eSolutions este unic Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra şi SEP în România, Bulgaria şi Moldova.


sales@esolutions.ro
Andrei Brad, Partner, Sales & Marketing



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite