Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Echipamentele Epson, premiate TIPA 2010

03 Mai 2010



Echipamentele de imagine Epson au obţinut trei distincţii în industria fotografică din partea Technical Image Press Association (TIPA). O imprimantă, un scaner și un proiector foto au fost premiate în 2010. Modelul Epson EH-TW5500 a obţinut distincţia "Cel mai bun proiector foto profesional", Epson Stylus Pro 3880 a fost votată "Cea mai bună imprimantă foto expert" şi modelul Epson Perfection V600 Photo este "Cel mai bun scanner foto".


Epson Poriector TW5500Technical Imaging Press Association (TIPA) este o organizație formată din 29 de reviste din 13 state, reprezentând, la nivel global, una dintre cele mai mari şi mai influente asociaţii de presă specializată în domeniul fotografiei şi al imaginii. În fiecare an, editorii TIPA votează cele mai bune produse lansate în Europa pe parcursul ultimelor 12 luni, evaluându-le pe baza unor criterii precum inovaţia, folosirea tehnologiilor de vârf, designul, ergonomia, uşurinta utilizării şi, în concordanţă cu climatul economic actual, raportul dintre calitate şi preţ.


Mary McNulty, Head of PR and Communications în cadrul Epson Europe, a declarat: “Epson a demonstrat an de an că poate să dezvolte echipamente inovatoare. Suntem onoraţi să obţinem trei premii TIPA anul acesta, ceea ce ne va determina să dezvoltăm în continuare produse extraordinare pentru clienţii noştri.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite