Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Companiile adoptă accelerat soluțiile de teleprezență

03 Mai 2010



Polycom, principalul competitor Cisco pe zona de teleprezență, teleconferințe și videoconferințe online, a anunțat o creștere a veniturilor de 23% pe primul trimestru din 2010, încasările atingând cifra de 276 milioane de dolari, comparat cu 225 milioane de dolari pe primele trei luni din 2009. Venitul net a fost de 5 milioane de dolari, sub nivelul de anul trecut. Circa 69% din venituri sunt din zona de comunicații video, iar restul de 31% sunt din soluțiile pentru comunicații de voce online. "Este al patrulea trimestru consecutiv de creștere continuă și al doilea trimestru de creștere consecutivă față de aceeași perioadă a anului trecut”, a declarat Robert Hagerty, președinte și CEO al companiei Polycom.


Polycom a anunțat recent și un acord de colaborare cu Hewlett-Packard, compania fiind interesată să concureze pe mai multe segmente cu liderul industriei de comunicații business, Cisco. Soluțiile Polycom permit comunicarea la rezoluții high definition (HD) cu un necesar de bandă la jumătate față de necesarul soluțiilor concurente, diminuând consturile pentru utilizatori.


Polycom teleprezenta



“Veniturile pe termen scurt și lung, cât și portofoliul au crescut considerabil față de aceeași perioada a anului trecut, datorită cererii susținute din partea clienților”, a explicat Michael Kourey, senior vice president al departametului Financiar și Administrativ și CFO al companiei Polycom.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite