Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HTC caută dezvoltatorii software Android

04 Mai 2010



Producătorul taiwanez de telefoane smartphone HTC a anunțat oficial astăzi campania „Romanian Android Challenge”, primul concurs destinat dezvoltatorilor de software români specializați în realizarea de aplicații pentru platforma Android. Concursul se derulează sub sloganul „quietly brilliant” şi le oferă dezvoltatorilor premii în valoare totală de 6.000 de euro. Aplicațiile înscrise trebuie să se încadreze într-una dintre categoriile Lifestyle, Tools, Media, Rețele Sociale sau Jocuri. Ele trebuie să fie gratuite și să nu fi fost publicate anterior pe Android Market.


HTC AndroidParticipanții au la dispoziție până la data de 31 mai 2010 pentru înscrierea aplicațiilor lor şi pentru şansa de a câştiga unul dintre cele trei premii: 3.000, 2.000 şi 1.000 de euro.


Înscrierile vor fi evaluate de un juriu format din specialişti în telecomunicații, dar şi din membri ai comunității şi antreprenori, care vor avea primul cuvânt – concursul va include şi o rundă pentru votul publicului, iar oricine va putea vota aplicația favorită. Creatorul aplicației care va primi cele mai multe voturi din partea publicului va fi premiat cu un telefon HTC Desire.


„HTC îşi doreşte să sustină fiecare inovatie de pe piată, pentru că suntem pionieri în dezvoltarea smartphone-urilor Android”, a explicat Nikitas Glykas, regional director, HTC South-East Europe, Middle East and North Africa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite