Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

InCrys, 32% crestere cifra de afaceri in 2009

05 Mai 2010InCrys, compania românească de consultanţă şi servicii IT complete, anunţă o cifră de afaceri de 4,23 milioane de euro în 2009, în creştere cu 32% faţă de anul precedent. Compania, specializată în servicii de outsourcing software şi soluţii complete de hardware şi networking estimează o creştere semnificativă şi pentru anul în curs, de 15%, atât din punctul de vedere al cifrei de afaceri cât şi la nivelul numărului de angajaţi
InCrys a fost înfiinţată în anul 2000, fiind specializată iniţial în servicii de networking şi vânzare de componente IT. Ulterior, compania şi-a extins oferta şi pe piaţa de outsourcing de software şi de servicii, situându-se în acest moment printre jucătorii importanţi ai acestei pieţe din România. Principalele domenii de specializare ale InCrys sunt: consultanţă IT, dezvoltare de aplicaţii software customizate, suport IT şi soluţii de harware şi de reţea. Compania se adresează mai ales clienţilor din Europa de Vest, SUA şi Canada, cu accent pe industria financiar-bancară şi de retail.
Compania a avut o creştere constantă, dublându-şi cifra de afaceri în primii ani de la înfiinţare, şi înregistrând creşteri importante în ultimii doi ani. Creşterea înregistrată în 2009 a fost bazată pe mărirea numărului de proiecte şi pe suplimentarea cu 16% a resurselor umane implicate.
”In contextul crizei economice, piaţa de outsourcing a evoluat interesant, în sensul că au existat companii care şi-au limitat activitatea, au redus numărul de angajaţi, sau nu au mai început anumite proiecte planificate anterior. Au existat însă şi suficient de multe companii din Europa care au preferat piaţa românească pentru a-şi reduce costurile prin outsourcing.
Pentru anul 2010 intenţionăm să facem angajări şi ne-am propus să avem o creştere de cel puţin 15% atât în privinţa cifrei de afaceri cât şi la nivelul numărului de angajaţi. Vom angaja specialişti cu calificările dictate de piaţă în acest moment ”, declară Gheorghe Paşc, CEO InCrys.
InCrys are o echipă formată din 125 de specialişti, cu experienţă solidă în numeroase limbaje de programare, şi în derularea de proiecte complexe de outsourcing de software. Pentru anul 2010 compania intentioneaza sa faca noi angajari si previzioneaza o creştere de cel puţin 15% atât în privinţa cifrei de afaceri cât şi la nivelul numărului de angajaţi. În mod curent, InCrys are o echipă formată din 125 de specialişti, cu experienţă în numeroase limbaje de programare şi în derularea de proiecte complexe de outsourcing de software.


*
**


Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:
Oana Burghelea
oana.burghelea@nnc-services.com
PR & Communication Unit
NNC Services – Marketing & Management Consulting
www.nnc-services.com
Tel: +4 0753 088 269
Fax: +4 021 233 24 31


Despre InCrys
InCrys este o companie de consultanţă şi servicii IT complete, înfiinţată în anul 2000. Compania, cu sediul în Bucureşti, România, oferă servicii pentru clienţi din Vestul şi Estul Europei, SUA şi Canada. InCrys este IBM Advanced Business Partner şi are o echipă extinsă de specialişti, cu experienţă solidă în numeroase limbaje de programare şi în dezvoltarea de software customizat. InCrys este pe cale să devină un jucător major al pieţei IT din România, prin consolidarea poziţiei sale actuale, şi mentinerea relaţiilor de afaceri pe baza încrederii şi a responsabilităţii. Soluţiile dezvoltate de InCrys contribuie semnificativ la succesul în afaceri al clienţilor, oferindu-le acestora cele mai bune rezultate pentru investiţiile lor în IT.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite