Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Misoft și Transart: soluții IT integrate

05 Mai 2010



Misoft systems şi Transart şi-au unit forţele pentru a oferi companiei Transcarpatica o platformă centralizată, menită să organizeze şi să susţină toate procesele interne. Transcarpatica utilizează încă din anul 2008 sistemul informatic B-ORG de gestiune şi management al Transart, la acesta adăugându-se în 2009 soluţia informatică CRMWeb (dezvoltată de misoft systems) pentru gestionarea relaţiilor cu clienţii.


Solutii ITDatorită dorinţei de a avea o platformă de e-Commerce care să susţină ofertarea şi vânzarea produselor sale, Transcarpatica a apelat la ajutorul misoft systems şi Transart pentru a găsi soluţia cea mai potrivită pentru atingerea obiectivelor sale de afaceri. În urma analizei nevoilor şi a cerinţelor clientului, cei doi furnizori de soluţii informatice au propus ca şi un prim pas integrarea dintre B-ORG şi CRMWeb, urmată de dezvoltarea platformei de e-Commerce.


Prin integrarea celor două sisteme informatice şi a platformei de e-Commerce, Transcarpatica beneficiază de acoperirea integrală a proceselor interne: marketing şi prospectarea pieţei, ofertare şi comenzi, încasări şi plăti, contabilitate şi analiza managerială, servicii de post-vânzare şi raportare eficientă.


Cererile de ofertă şi comenzile sunt procesate într-un mod eficient şi organizat, astfel îmbunătăţindu-se timpul de răspuns şi calitatea serviciilor oferite către clienţi. În acelaşi timp, clienţii Transcarpatica beneficiază de o platformă modernă pentru comandarea produselor, platformă care le permite să studieze catalogul de produse şi să comande produsele de care au nevoie într-un timp mult mai scurt.


În urma integrării cu succes dintre B-ORG şi CRMWeb, misoft systems şi Transart colaborează în continuare pentru a oferi şi altor clienţi soluţii informatice complete pentru automatizarea, eficientizarea şi organizarea proceselor şi a fluxurilor de business specifice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite