Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Zitec lansează o aplicaţie software pentru telefoane Android

05 Mai 2010



Zitec SharoidCompania Zitec, unul dintre producătorii locali de aplicaţii online, a lansat azi o aplicație dedicată utilizatorilor de telefoane mobile care rulează pe sistemul de operare Android. Botezată Sharoid, aplicația poate fi utilizată de posesorii de terminale mobile care au cont pe reţeaua de socializare Facebook. Sharoid a fost concepută pentru a ajuta utilizatorii de smartphone-uri, în special noii cumpărători, să identifice aplicaţiile cele mai folositoare pentru telefonul lor. Dacă până în acest moment singurele metode prin care un posesor de telefon cu sistem de operare Android putea să descopere aplicaţii interesante şi utile erau consultarea listei celor peste 50.000 de aplicaţii prezente în Android Market sau urmărirea recenziilor de pe blogurile de specialitate, odată cu lansarea Sharoid lucrurile devin mult mai simple, susţin autorii programului.


Aplicaţia se instalează pe telefon direct de pe site-ul www.sharoid.com, apoi, prin simpla autentificare pe Facebook, posesorul terminalului poate vedea ce alte aplicaţii pentru Android au instalat prietenii săi. Dincolo de descoperirea de noi programe, Sharoid prezintă şi topuri ale celor mai populare aplicaţii în rândul prietenilor, dar şi din întreaga reţea de socializare Facebook. Pe viitor aplicaţia se va integra şi cu alte reţele sociale. “Sunt relativ puţine aplicaţii care facilitează împărtăşirea de experienţe privind diverse soft-uri între cunoscuţi, iar integrarea cu Facebook şi dezvoltarea unei aplicaţii dedicată acestei reţele sociale ne va oferi un avantaj”, susţine Alexandru Lăpuşan, CEO Zitec.


Sharoid este cel de-al doilea proiect al Zitec pentru utilizatorii Facebook. Compania a lansat la finele lunii martie HotelPeeps.com, o aplicaţie care îşi propune să ajute turiştii în alegerea locurilor de cazare. Succesul acesteia în rândul utilizatorilor de Facebook se traduce în aproximativ 10.000 utilizatori lunari înregistraţi de la lansarea din Martie 2010.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite