Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Scop lansează în România CA ARCserve

10 Mai 2010



CA ARCserve BaclupScop Computers lansează pe piața locală soluția de backup și recovery ARCserve de la CA, care include tehnologie pentru protectie, recuperarea datelor si disponibilitaea aplicatiilor si sistemelor. Sutia de aplicatii include CA ARCserve Backup, CA ARCserve Replication, CA ARCserve High-Availability si CA ARCserve D2D - o solutie inovativa destinata recuperarii aproape instantanee si reducerii drastice a spatiului de stocare, a traficului si a incarcarii serverelor.


Construita pe baza tehnologiei CA ARCserve r12.5, solutia CA ARCserve r15 dispune de imbunatatiri in zona de virtualizare si de functionalitati de deduplicare, la care se adauga modalitati de vizualizare a infrastructurii si de recuperare granulara pentru Microsoft Active Directory, cu scopul de a reduce costurile. "Clientii au nevoie de tehnologii si solutii noi care sa imbunatateasca eficienta resurselor IT in mediul dinamic si competitiv actual", a declarat Adam Famularo, senior vice president si general manager al diviziei CA Recovery Management and Data Modeling.


Solutiile r15 ofera protectie totala, recuperare si disponibilitate a informatiilor critice prin extinderea capacitatii administratorilor IT de a proteja sistemele, aplicatiile si datele, indiferent de modificarile care au loc in mediul IT: deschiderea de noi sucursale, actualizarea sistemelor, virtualizare, migrarea datelor sau implementarea unor aplicatii noi, precum Microsoft Share Point. Familia CA ARCserve ofera suport pentru mai mult de 20 de aplicatii si platforme, asigurand o strategie completa pentru gestiunea datelor, indiferent de locatie sau mediu, care pot fi prevazute cu unul sau mai multe servere, cu sau fara virtualizare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite