Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox: soluție pentru securizarea datelor

12 Mai 2010



Xerox YSoftXerox prezintă software-ul YSoft care permite scanarea, imprimarea şi copierea documentelor, numai prin utilizarea cardului sau a unui cod PIN. Astfel, tehnologia permite reducerea volumelor tipărite din birouri, recuperarea costurilor de imprimare a documentelor şi simplificarea procedurilor de lucru pentru departamentul IT. Destinat organizaţiilor de toate mărimile, YSoft menţine securitatea şi confidenţialitatea datelor companiei, a clienţilor şi a informaţiilor personale. Platforma YSoft SafeQ reprezintă un sistem software şi hardware, cum ar fi cititoarele de carduri, care ajută companiile să simplifice şi să securizeze scanarea, copierea sau printarea documentelor.


Platforma YSoft SafeQ poate fi utilizată atât pe sisteme de operare Windows, cât şi pe sisteme Linux, fără a fi nevoie de un server de baze de date dedicat sau de soluţii complexe. De asemenea, sistemul poate fi integrat cu reţeaua existentă a clientului. Atunci când un utilizator imprimă un document, acesta este procesat, verificat de serverul central şi contabilizat doar după ce a fost tipărit. YSoft SafeQ permite echipei de management să vadă şi să analizeze toate costurile în timp real, prin utilizarea MS Excel şi a altor instrumente convenabile.


Tehnologia se pretează foarte bine şi la universităţi care vor să ofere servicii de imprimare, scanare sau copiere sigure şi contra cost studenţilor şi angajaţilor. Studenţii pot tipări şi copia documentele lor, folosind cardurile personale de identificare. Ori de câte ori studenţii imprimă, copiază sau scanează, soldul disponibil este verificat de baza de date internă SafeQ sau cu sistemul universitar de decontare. Astfel, universitatea câştigă un sistem, care cu costuri foarte mici, permite contabilizarea şi accesul controlat la serviciile pe care le furnizează.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite