Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Asseco organizeaza “New Banking Vision 2010”

13 Mai 2010Adam Goral AssecoAsseco SEE organizează evenimentul "New Banking Vision 2010", una din cele mai importante conferinte regionale care se adreseaza sectorului financiar-bancar si se va desfasara in perioada 25-28 mai 2010, la Umag, o statiune din Croatia. “In cadrul sesiunilor care vor avea loc vor fi abordate subiecte dintre cele mai actuale cum sunt cele referitoare la transformarile majore ale industriei bancare avand ca obiectiv modernizarea serviciilor. Bancheri si analisti vor explica provocarile care stau in fata bancilor pentru realizarea acestui deziderat“, a spus Piotr Jelenski, CEO, Asseco South Eastern Europe.


Expertii Asseco SEE vor vorbi despre prevenirea dezastrelor pentru servere si retele, a erorilor de software, virusilor, greselilor umane, toate acestea putand avea efecte catastrofale pentru functionarea sistemelor IT. Lideri ai industriei IT vor prezenta evaluari ale pietei de profil: Oracle dupa achizitia Sun; Provocarile in arena centrelor de date (Cisco, EMC si VMware); Microsoft Wave 14; Raspunsurile IBM la schimbari.


“Din Romania va participa un grup de top manageri din cateva importante institutii bancare”, a declarat un oficial al Asseco SEE (Romania).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite