Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Schimbare in board-ul SIGNAL IDUNA

13 Mai 2010



La scurt timp dupa majorarea capitalului social, compania de asigurari SIGNAL IDUNA anunta noua echipa de management. In data de 21 aprilie 2010 Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a decis aprobarea modificarilor din cadrul echipei de conducere a companiei de asigurari SIGNAL IDUNA, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.
Leslie Jones Breer a fost numit in functia de presedinte, iar alaturi de el, in cadrul Directoratului, se afla si Tiberiu Maier si Rainer Schonberg, ce vor detine functia de vice-presedinte. Leslie Breer, noul presedinte al SIGNAL IDUNA, a fost prezent in Romania inca din 2007 si a condus proiectul de organizare pe plan local a companiei de asigurari.
Obiectivele noii echipe de management vizeaza continuarea investitiilor pe piata de asigurari din Romania, precum si o strategie de abordare a pietei care sa aduca solutiile SIGNAL IDUNA mai aproape de clienti. Cu un secol de experienta in domeniul solutiilor complete de asigurari de sanatate si cu 13 milioane de clienti in Germania, principalul segment de business vizat de SIGNAL IDUNA este reprezentat de asigurarile private de sanatate, fiind in acest moment in plin proces de introducere in Romania a asigurarilor private de sanatate la standarde de inalta calitate. In acelasi timp, SIGNAL IDUNA se concentreaza si asupra segmentului de asigurari de viața si accidente.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite