Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Senior Software lanseaza SeniorVisualBI

13 Mai 2010



Daniel Toma director general Senior SoftwareSenior Software, furnizor de solutii ERP, a anuntat lansarea aplicatiei SeniorVisualBI pe platforma Tableau Software, instrument cu functionalitati BI avansate, destinat exclusiv companiilor care implementeaza SeniorERP care doresc sa analizeze, sa monitorizeze si sa controleze operatiunile pe care le desfasoara. (Orice firma care implementeaza SeniorERP beneficiaza de un numar nelimitat de licente SeniorVisualBI.) Aplicatia se remarca prin nivelul ridicat de usurinta in utilizare si partajare a informatiilor, permitand analize detalitate. Solutia este completa vizuala si interactiva, nu necesita cunostinte tehnice sau consultanti, si permite accesarea datelor in conformitatea cu politicile de securitate agreate de companie. SeniorVisualBI se licentiaza la nivel de companie si nu de utilizator, fiind disponibil ca aplicatie stand alone pentru clienti care detin solutia SeniorERP sau in model SaaS pentru cei care au optat pentru oferta ERP in regim Software as a Service, SeniorERP Online.
Daniel Toma, director general Senior Software, a declarat cu ocazia lansarii ca: „Parteneriatul cu Tableau Software este un nou rezultat al strategiei Senior Software de a aduce inovatia in folosul clientului. Nu am sacrificat in criza nici dimensiunea de inovare, nici pe cea de utilitate, Tableau Software fiind numarul unu mondial in vizualizarea datelor. Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu.“
Platforma Tableau Software, care are la baza tehnologia Microsoft, este cotata de catre specialisti drept solutia de BI numarul unu mondial in vizualizarea datelor, conform studiului Gartner din februarie 2010, fiind solutia BI cu cel mai ridicat nivel al satisfactiei clientilor, cu cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie, dar si cu cel mai inalt scor de calitate. Tableau Software este disponibil in peste 50 de tari si are la momentul acutal peste 50.000 de utilizatori la nivel mondial, un rezultat remarcabil pentru o companie infiintata in urma cu doar 7 ani. Proiectul Tableau Software a aparut ca urmare a unei initiative demarata de US Departament of Defence, care viza analiza cat mai simpla a datelor de catre utilizatori non-tehnici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite