Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

AMD a lansat la Cannes tehnologiile 2010

14 Mai 2010



AMD VisionLa Cannes, in cadrul festivalului de film, AMD a anunţat lansarea unei linii complet revizuite a platformelor notebook şi desktop bazate pe tehnologia Vision, destinate clienţilor din segmentul consumer şi comercial. Înainte de cea mai importantă perioadă anuală de achiziţii, noile platforme notebook asigură o autonomie a bateriei de până la opt ore, oferind în acelaşi timp o experienţă vizuală de excepţie la un preţ avantajos atât pentru piaţa mainstream cât şi pentru cea a produselor ultra subţiri. De asemenea, AMD a lansat și soluții desktop.


Lansată în octombrie 2009, tehnologia Vision de la AMD simplifică procesul de cumpărare a unui PC în punctul de vânzare, concentrându-se pe modul în care utilizatorul foloseşte PC-ul, în locul setului de specificaţii tehnice care de multe ori crează confuzie şi este dificil de înţeles pentru majoritatea utilizatorilor. Tehnologia Vision denotă puterea şi experienţa vizuală oferită de sistemele AMD - o caracteristică importantă pentru utilizatorii care folosesc computerul drept punct central al divertismentului ce sustine activităţi de partajare de fotografii, muzică sau filme, vizionarea de programe TV sau filme HD, jocuri.


Pentru laptopuri, platforma notebook Ultrathin 2010 permite consumatorilor să se bucure de o experienţă PC completă, ce include vizualizarea de conţinut HD, totul într-un notebook stilat şi accesibil ca preţ, cu o baterie ce oferă autonomie de aproape 8 ore. De asemenea, noile platforme desktop de la AMD destínate pasionaţilor şi segmentului mainstream, sunt concepute să ofere performanţe superioare şi elimină cheltuielile inutile asociate platformelor concurente. Noile platforme sunt îmbunătăţite cu cele mai noi tehnologii grafice, pentru a oferi performanţe multimedia HD şi divertisment 3D de excepţie, precum şi procesare multi-core pentru rularea de sarcini multiple fără întreruperi, prin adăugarea noului procesor pe şase nuclee, AMD Phenom II X6.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite