Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vodafone Group: nu vindem filiala din Romānia

14 Mai 2010



Morten Lundal CEO Africa & Central EuropeÎntr-o declarație oficială transmisă MarketWatch.ro, Vodafone Group neagă zvonurile apărute în presa economică din România legate de o posibilă vânzare a diviziei Vodafone România, tranzacție care a fost sugerată de o companie de analiză independentă.


“Compania Vodafone este mulțumită de performanța realizată de divizia sa din România, în pofida mediului foarte competitiv în care operează. Deși analizăm în permanență toate operațiunile noastre, nu intenționăm să vindem această divizie . Recentele speculații din media privind o potențială vânzare a subsidiarei din România sunt incorecte”, a declarat Morten Lundal, Chief Executive Officer, Africa and Central Europe Region, Vodafone Group Plc.


În cadrul unui raport de analiză Bernstei Research, analiștii apreciază că Vodafone ar trebui să renunțe la unele filiale din Europa de Est pentru a finanța diviziile din Europa Occidentală. Concluzia este greșită din start, întrucât filiala din România a avut performanțe financiare foarte bune spre deosebire de alte divizii.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
petru
Mai sa fie! Prea apare subiectul in multe articole, cel putin online... Miroase de la o posta campanie PR de la Vodafone... Si cum stim din experienta, tocmai campaniile astea nu reusesc sa ascunda adevarul. Ca nu iese fum fara foc.
19 Mai 2010, 10:36:04