Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Aplicație imobiliară pentru iPhone

17 Mai 2010



Norc, un serviciu online de orientare urbana care ofera panorame stradale pentru tarile din Europa de Est, anunta lansarea unei aplicatii imobiliare pentru iPhone si iPod Touch care permite o experienta imobiliara completa direct de pe aceste dispozitive mobile. Utilizatorii acestor platforme pot naviga cu ajutorul aplicatiei numita N!mobiliare printre anunturile din sectiunea Imobiliare, le pot filtra dupa criterii proprii si pot folosi datele de contact ale fiecarui anunt, telefon sau email, pentru a lua legatura direct si rapid cu persoana care a introdus anuntul pe NORC Imobiliare.


NORC harta digitala cu imaginiToate anunturile din sectiunea Imobiliare sunt disponibile in cadrul aplicatiei N!mobiliare si sunt actualizate in timp real. In plus, prin functia GPS a telefoanelor iPhone, aplicatia N!mobiliare permite localizarea anunturilor ofertele cele mai apropiate de punctul in care se afla utilizatorul.


Utilizatorii pot descarca gratuit N!mobiliare direct pe dispozitivele mobile din Apple Appstore si prin internet. Mai multe detalii, un rezumat al facilitatilor, si un link direct pentru descarcare gasiti la adresa http://www.norc.ro/iphone .



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite