Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

VMware vizează proiecte de virtualizare SAP

17 Mai 2010



VMwareVMware a realizat un studiu în rândul companiilor care utilizează soluţii furnizate de SAP, iar majoritatea managerilor şi specialiştilor IT interogaţi spun că au obţinut reduceri de costuri şi creşterea eficienţei operaţionale folosind tehnologia de virtualizare oferită de VMware. Prezentat la Sapphire 2010, studiul redă cazuri concrete de virtualizare a soluţiilor SAP. Cele două companii au semnat un contract de colaborare în decembrie 2007. Practic, reducerile de costuri operaţionale ajută companiile să recupereze rapid investiţiile făcute cu o astfel de soluţie, spun specialiştii VMware.


Mutarea de pe soluţia clasică SAP pe cea virtualizatăoferită pe platforma VMware a ajuat compania germană CRH, care activează în industria auto, să reducă costurile anuale cu 1,5 milioane de dolari, o reducere de 81% conform raportului. De asemenea, perioadele de downtime au fost reduse cu 50%.


T-Systems, divizia de servicii IT a Deutsche Telekom, a trecut de asemenea la virtualizarea soluţiilor SAP pe soluţii VMware. T-Systems foloseşte o infrastructură de tip cloud, dar soluţiile VMware au permis companiei să ofere serviciile personalizate pentru fiecare client. Compania a raportat 1,3 milioane de utilizatori pentru aplicaţiile SAP virtualizate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite