Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Re-denominarea intra in linie dreapta

09 Mai 2005




“In conditiile in care oricum se vor angaja in investitii de retehnologizare, bancile pot sa treaca la folosirea unor automate care sa reduca interactiunea directa a clientului cu functionarul din «front-office» si sa economiseasca astfel, atat timpul si nervii consumati de clienti la cozi, cat si timpul cheltuit de angajatii bancilor”, spune Dan Tone si precizeaza in continuare: “In loc sa numere bani, functionarii bancari vor putea sa efectueze operatii financiare mai complexe.”


In plus, este important de subliniat ca nu vom mai depinde de programul bancii pentru a efectua diverse operatiuni, automatele fiind disponibile non stop.


Bancomatele sunt „gata” pentru trecerea la leul greu


Cu patru luni inainte de proces de denominare, compania romaneasca Romsys este pregatita pentru trecerea la leul greu, in particular in ceea ce priveste instrumentele de plata fara numerar vandute, instalate si aflate in intretinere.


Romsys a instalat si intretine in Romania peste1.600 de ATM-uri si peste 500 de POS-uri (Points-of-Sale), fiind partenerul autohton al companiei germane Wincor Nixdorf. Printre clientii companiei se numere banci ca ING Bank, Banca Comerciala Romana, BRD-Groupe Societe Generale, Banc Post si HVB Romania.


" Bancomatele Wincor Nixdorf instalate si intretinute de Romsys in Romania pot functiona cu ambele tipuri de bancnote, corespunzatoare atat leilor vechi cat si celor noi care vor fi lansati la 1 iulie. Aceste automate au deja implementate functii pentru recunoasterea mai multor tipuri de bilete bancare ceea ce va permite trecerea fara nici un fel de dificultate peste denominare ", a declarat George Vasilateanu, Director Customer Service Romsys.


Singurii pasi necesari au ramas reconfigurarea bancomatelor si modificarile corespunzatoare in sistemul de ATM al bancii. „Reconfigurarea bancomatelor va fi facuta rapid, datorita experientei specialistilor Romsys in domeniu” a adaugat Vasilateanu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
val
(!)
09 Mai 2005, 06:15:02