Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Dell: smartphone pentru accesarea desktop-ului virtualizat

19 Mai 2010



Fondaforul companiei Dell, Michael Dell, a prezentat la un eveniment Citrix noul smartphone botezatStreak, bazat pe platforma Android, care este pregătit pentru mediile de lucru virtualizate din companii. Terminalul are un ecran tactil cu diagonala de 5 inchi şi urmează să fie lansat în Europa în iunie. Streak va permite angajaţilor din marile corporaţii să acceseze pe teren desktopul virtualizat de pe computerul de la birou, astfel încât să fie în permanent conectaţi la locul de muncă.
Dell Streak
Dell a prezentat şi primul studiu de caz privind utilizarea terminalelor mobile, pe baza unui pilot pe care îl desfăşoară cu un spital din Statele Unite. Personalul medical are acces la acelaşi dektop pe computer şi pe telefonul mobil. Michael Dell a recunoscut că, pentru a utiliza astfel de soluţii inteligente pe scară largă, corporaţiile vor trebui să aştepte implementarea tehnologiei 4G, pentru că se consumă foarte multă bandă cu traficul de date.


Michael Dell a mai subliniat faptul că nu se teme de popularitatea terminalelor de buzunar, pentru că utilizatorul vrea să aiba acces mobil la orice informaţii, dar asta nu va înlocui computerul tradiţional.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite