Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

S&T primește o nouă certificare Cisco

20 Mai 2010



Cisco Unified Computing SystemS&T şi Cisco au anunţat consolidarea parteneriatului şi au finalizat un efort concentrat în vederea sporirii capacităţilor de vânzări şi a furnizării de servicii pentru clienţii lor comuni. Acest parteneriat exclusiv îi conferă companiei S&T capacitatea de a vinde, proiecta şi instala în mod eficient soluţii şi produse pentru centrele de date şi Cloud Computing în toate ţările din Europa de Est. Practic S&T a obţinut cea mai avansată certificare în domeniul serverelor Cisco UCS (Unified Computing System).


S&T este singurul partener regional al coaliţiei VCE formată de companiile VMware, Cisco şi EMC, orientată în direcţia dezvoltării soluţiei "Datacenter in a rack". Această soluţie permite clienţilor să îşi acopere necesarul de echipamente de reţea printr-un singur bloc funcţional scalabil numit "Vblock", care deserveşte dintr-un singur rack un număr de utilizatori de ordinul miilor.


În plus, soluţiile Vblock deschid o nouă dimensiune în domeniul procesării aplicaţiilor. Aplicaţii critice pentru afaceri, cum ar fi SAP, Oracle sau soluţii de tip BI (Business Intelligence), sunt deja disponibile pentru utilizare ca SaaS (Software as a Service). În mod deosebit, sub aspectul performanţei, Vblock oferă scalabilitate şi adaptare dinamică la cerinţele impuse de aplicaţiile utilizate în cadrul organizaţiei. În modul acesta, companiile sunt ajutate să gestioneze cu uşurinţă vârfurile de încărcare apărute în reţeaua lor, fără a fi nevoie de o intervenţie a administratorului de reţea.


În plan local, S&T deţine calificările de Cisco ATP (Authorized Technology Provider) pentru Data Center Unified Computing şi Cisco Gold Certified Partner, compania promovând soluţii de tip Private Cloud ca susţinere a eforturilor de consolidare a centrelor de date.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite