Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaskersky caută proiecte ale studenților

20 Mai 2010Kaspersky Lab va organiza conferinţa europeană „IT Security for the Next Generation”, dedicată studenţilor din ciclurile de licenţă şi master de la toate universităţile din Europa, instituţii de învăţământ superior şi colegii. Aceasta va avea loc la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Erfurt (Germania), în perioada 22-24 octombrie 2010, iar tinerii participanţi, inclusiv din România, îşi pot înscrie proiectele până la data de 15 august 2010. Studenţii care doresc să participe la această conferinţă trebuie să pregătească şi să trimită comitetului organizator un proiect de cercetare bazat pe unul dintre subiectele agreate de comisie, precum tendinţele în dezvoltarea anti-spam, securitatea „in-the-cloud”, tehnologii viitoare pentru detectarea şi combaterea malware-ului, provocări şi oportunităţi pentru companiile de securitate IT în următorii 10 ani şi multe altele.
IT Security for the Next Generation
„Comunităţile de profesionişti sunt foarte importante în contextul actual, iar Kaspersky Lab consideră că este una din datoriile sale să participe activ la dezvoltarea domeniului ştiinţific şi să aducă laolaltă tineri cercetători din ţări diferite”, spune Svetlana Efimova, head of educational programs la Kaspersky Lab. „Sperăm ca IT Security for the Next Generation să fie o conferinţă care va oferi oportunitatea tinerilor specialişti din întreaga lume să dezvolte şi să facă schimb de idei”, completează Efimova.


Conferinţa va aduce împreună studenţi, experţi, oameni de ştiinţă şi cercetători, pentru a prezenta şi discuta probleme legate de criminalitatea informatică. Evenimentul va oferi o platformă pentru viitoarele generaţii, care vor avea posibilitatea de a-şi împărtăşi cunoştinţele şi experienţa şi de a dezvolta noi idei pentru a îmbunătăţi nivelul cunoştinţelor IT pe care le deţin. Un juriu va evalua proiectele înscrise, iar cele mai bune dintre cestea vor fi recompensate cu premii din partea Kaspersky Lab.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite