Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Symantec plătește 1,28 miliarde dolari pe o divizie VeriSign

20 Mai 2010



SymantecSymantec a confirmat oficial faptul că plătește 1,28 miliarde de dolari pentru divizia VeriSign specializată în managementul identității și soluții de autentificare. Tranzacția este în cash și include o participație majoritară la VeriSign Japonia. Compania VeriSign a anunțat că în urma acestei tranzacții, majoritatea angajaților vor putea să își păstreze locurile de muncă. Afacerea se va finaliza în următoarele 60-90 de zile.


Divizia de autentificare web a VeriSign se ocupă cu produsele care permit accesul securizat prin browser la diverse resurse online - email corporate, rețeaua companiei, servicii financiare sau altele. Această divizie a avut în ultimul trimestru fiscal (ianuarie-martie 2010) venituri totale de 102 milioane de dolari, cam 40% din cifra de afaceri a companiei VeriSign.


Symantec a mai confirmat faptul că această tranzacție va afecta rezulatele financiare pe anul fiscal curent și că veniturile noii divizii vor începe să fie consolidate abia din 2011, în septembrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite