Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Genesys Distributie devine distribuitor al brandului Panasonic

21 Mai 2010Genesys Distributie isi extinde portofoliul de produse, prin includerea unor game noi pe segmentele consumer electronics si business systems, devenind unul dintre distribuitorii brandului Panasonic la nivel national. Parteneriatul Panasonic-Genesys are ca obiectiv acoperirirea pietei de Distributie din Romania si extinderea accesibilitatii produselor Panasonic, prin intermediul retelei de parteneri Genesys din intreaga tara.


Istvan Stark"Increderea de care se bucura produsele Panasonic ne obliga sa diversificam si pe piata din Romania gama noastra de produse si sa asiguram un numar suficient si reprezentativ de distribuitori. Genesys este unul din cei cu care ne mandrim sa colaboram, compania situandu-se in topul celor mai importanti jucatori de pe piata de Distributie de produse Si servicii IT&C din Romania. " - a declarat Istvan Stark, Managing Director Panasonic Romania. Din gama disponibila pentru Romania, Genesys va distribui, pentru Panasonic: televizioare LCD si Plasma, echipamente audio-video, aparate foto, camere video, faxuri, videoproiectoare, centrale telefonice digitale, telefoane DCT precum si aparate de aer conditionat.


"Extinderea portofoliului curent de produse cu un brand ce se bucura de un grad mare de notorietate la nivel international ne ofera posibilitatea de a ne consolida avantajele competitive, prin integrarea unor noi game de produse performante si inovative in oferta Genesys Distributie. Suntem convinsi ca semnarea acestui parteneriat reprezinta inceputul unei colaborari de succes." - a afirmat Loredana Nastase, Marketing Director
Genesys Distributie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite