Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Epicor și Kodak extind alianța pentru managementul activităților digitale

21 Mai 2010



Epicor Software Corporation și Eastman Kodak au anunțat în luna mai o alianță consolidată pentru a oferi soluția Epicor de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) de generație urmatoare, împreună cu gama de soluții Kodak pentru edituri și industria tipografică. Alianța va ajuta la satisfacerea nevoii crescânde pe care o au organizațiile din domeniile de editare, tipărire și productie de ambalaje, pentru o soluție scalabilă și flexibilă de gestionare a afacerilor. Cele două companii au confirmat astăzi extinderea alianței lor strategice pentru a oferi soluții complet integrate de print, de business și fluxuri de lucru digitale. Organizațiile din toată lumea vor beneficia astfel de soluții Web 2.0 flexible, de generație următoare, care armonizează activitățile de editare, publishing și printing cu capabilități de e-commerce și Business End-to-End.



Lucrand în cooperare cu Kodak și cladind pe propriul sau succes, dovedit pînă acum în furnizarea de soluții ERP dedicate organizatiilor din retail, productie, distributie, ospitalitate și servicii, Epicor își extinde aria de interes catre industria de editare, tiparire și productie de ambalaje. Alianța cu Kodak creaza ii oportunitatea de a oferi o solutie integrata de tiparire, flux de lucru digital și informatie de afaceri, care poate potenta cele mai bune practici din industria tipografica, de la design și creatie, pana la tipărire și livrare.


În baza acestei asocieri, sub brandul Epicor for Printing and Packaging, Epicor va integra solutia sa ERP de generatie urmatoare, Epicor 9 cu capabilitatile sofisticate de Workflow ale Kodak și gama de aplicatii centrate pe print Kodak EMS Business Software.



Organizațiile de top solicită industriei IT functionalități tot mai specifice, în selectarea soluțiilor ERP, potrivit lui Cindy Jutras, vice president and group director for Aberdeen Group. Dat fiind că furnizorii de soluții ERP continua să-și extindă, ca lărgime și profunzime, acoperirea în anumite industrii, rareori o soluție ERP poate să satisfacă orice cerință. Prin urmare, alianțele, precum cea anunțată de Epicor și Kodak, au drept scop să dinamizeze colaborarea și inovarea pentru anumite segmente de piață verticale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite