Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Printare intuitiva „one-touch” cu 9 noi imprimante Samsung

25 Mai 2010Samsung Electronics a lansat pe piata din Romania noua noi imprimante, create pentru a oferi utilizatorilor o noua experienta intuitiva: multifunctionale color cu laser din seria CLX si CLP si imprimante color din seria ML. Pe masura ce tehnologia evolueaza, extinzandu-si complexitatea pentru a oferi din ce in ce mai multe optiuni, consumatorii cauta produse care sa se integreze cat mai usor in vietile lor. In acest sens, Samsung a proiectat noile imprimante pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a printa ceea ce au nevoie cu o simpla atingere a unui buton.


CLX-3185


O viata mai usoara prin intermediul optiunilor intuitive

Utilizatorii doresc tehnologii care sa le le faca viata mai usoara. Astfel, Samsung a integrat noilor imprimante o serie de functii ‘one-touch’, usor de utilizat.
Butonul Print Screen, prezent atat in cazul imprimantele color si in cel al multifunctionalelor, ofera consumatorilor o modalitate simpla si rapida de a printa exact ce vizualizeaza pe ecranul PC-ului printr-o simpla atingere. In plus, imprimantele multifunctionale incorporeaza si Navigation Key Ring pentru a spori experienta intuitiva. Utilizatorul poate naviga rapid si cu usurinta in meniul de optiuni, economisind timp in procesul de familiarizare cu dispozitivul.
Pentru a se integra mediilor de lucru wireless din ce in ce mai des intalnite, in cazul modelelor color, prin simpla atingere a unui buton, stabilirea unei conexiuni wireless devine un proces rapid si usor. Dispozitivul este, de asemenea, certificat cu Wi-Fi Protected Setup™, care asigura siguranta conexiunii wireless.
Dispozitivele sunt compatibile si cu software-ul AnyWeb Print. Acesta permite utilizatorilor sa selecteze, prin procesul “drag and drop” un anumit continut din paginile web intr-o noua pagina de pe ecranul PC-ului lor, pe care o pot salva si printa ulterior. Programul AnyWeb Print permite utilizatorilor sa printeze doar informatia de care au nevoie, nefiind nevoiti sa printeze integral paginile web. Astfel, utilizatorii nu mai irosesc timp sau resurse precum hartia si tonerul.


ML-1660


“Samsung a sesizat dorinta consumatorilor de a avea dispozitive pe care sa le includa usor si rapid in experientele lor de zi cu zi”, a declarat Graham Long, Vice-presedinte si General Manager, UK and European Printing Organisation, Samsung Electronics. “Prin intermediul acestor noi produse, am prezentat functii precum one-touch wireless, butonul Print Screen si programul AnyWeb Print, pentru a transforma procesul de printare intr-unul inovator si confortabil.”

Un design elegant si compact

Functiile intuitive avansate sunt discret integrate in design-ul noilor imprimante pentru a oferi utilizatorului solutii remarcabile, de inalta calitate. Ideale pentru spatiile restranse de lucru, noile imprimante si multifunctionale sunt prezentate intr-o forma mai compacta, comparativ cu modelele Samsung precedente, devenind astfel cele mai mici de pe piata.
Multifunctionalele color cu laser CLX-3185, CLX-3185N, CLX-3185FN si CLX-3185FW ofera o viteza de printare de circa 16 pagini alb/negru si 4 pagini colorate intr-un singur minut. Modelele CLX-3185FN si CLX-3185FW furnizeaza solutii convenabile utilizatorilor ce solicita si functii de fax. Cu viteza de 16 pagini alb/negru, respectiv 4 pagini color pe minut, imprimantele laser color CLP-320, CLP-325, CLP-320N si CLP-325W sunt dispozitive de o inalta calitate, destinate utilizatorilor ce au nevoie in special de printari color .
Modelele ML-1660 si ML-1665 imprima 16 pagini pe minut, iar timpul imprimarii primei pagini este de 8,5 secunde.
Toate modelele color beneficiaza de acelasi model de cartus, care este acum disponibil cu un design nou si mai ingust pentru a economisi spatiul de depozitare din birou. Cartusul negru poate produce 1500 de pagini, in timp ce cartusele magenta, albastru si galben au o productie de 1000 de pagini. Toate cartusele se ridica la acelasi standard de calitate si siguranta inalta care se asteapta de la imprimantele Samsung.


CLP-320


Protejeaza mediul înconjurator si economiseste bani
Plecand de la nevoia de confort a consumatorului, pe partea din fata a imprimantelor exista un buton, Soft Power, usor de accesat, pentru o operare simpla. Faptul ca pot porni si inchide imprimantele cu usurinta ii incurajeaza pe consumatori sa le opreasca din functiune atunci cand nu le folosesc, in loc sa le lase in sleep mode, evitand astfel consumul inutil de energie.
Noile multifunctionale incorporeaza, de asemenea, butonul one-touch Eco-copy. La simpla atingerea a unui buton, utilizatorii pot printa, intr-un mod economic, doua pagini ale unui document pe o singura foaie de hartie. Pe langa reducerea consumului de energie, optiunea Eco-copy reduce si cantitatea de hartie si toner folosita, diminuand astfel impactul asupra mediului si costurile implicite.
Mai mult, imprimantele din seria CLP/CLX si ML sunt impachetate in ambalaje minimizate, pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite