Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung lanseaza monitorul LED ecologic premium

25 Mai 2010Samsung Electronics Co. Ltd. , liderul de piata pe segmentul monitoarelor cu o cota de 25% in Europa, a anuntat in cursul zilei de astazi lansarea celui mai nou monitor LED de 23”, Samsung SyncMaster PX2370.
„Cu design-ul sau ecologic si subtire de 16,5mm, PX2370 deschide drumul nelasand in urma decat cea mai mica amprenta posibila, atat asupra desktop-ului, cat si asupra mediului inconjurator”, a declarat JinHwan Kim, Vicepresedintele diviziei de Visual Display din cadrul Samsung Electronics. „Consumatorii nu mai sunt pusi in fata situatiei de a alege intre performanta, produse cu multe functii si tehnologie ecologica”.


Designul reduce consumul de energie

PX2370 a fost creat cu o rama simpla, dar sofisticata care imbina culoarea neagra cu textura transparenta. De asemenea, incorporeaza si o serie de inovatii menite a transforma PX2370 intr-unul dintre cele mai ecologice monitoare LED de pe piata, in acelasi timp furnizand utilizatorului o experienta de neegalat alaturi de o excelenta calitate a imaginii. Monitorul dispune de anumite functii pentru optimizarea reducerii consumului de energie, incluzand tehnologia Samsung Smart Sensor. Aceasta implica existenta senzorilor de detectare a luminii ambientale care regleaza automat nivelul de luminozitate in functie de intensitatea luminii inconjuratoare. Ca rezultat al acestei functii inovatoare, PX2370 a fost premiat cu certificatele Energy Star™ si EPEAT Gold.


PX2370-01


Imagini vii si dinamice

Monitorul a atins nivelul de 100% in privinta sRGB-ului dar si Mega Dynamic Contrast Ratio, datorita celei mai recente tehnologii Samsung, LED & Dynamic Contrast Ratio. La acestea se adauga si rezolutia16:9 FHD pentru o expunere vizuala mai vie si imagini mai dinamice. Toate acestea il fac ideal in momentul utilizarii unei game de aplicatii, in special cele care contin imagini multimedia intr-un format mare, precum in cazul fisierelor video sau CAD. Avand un exterior subtire de 16,5” si foarte stilat, PX2370 asigura ca atat imaginile de pe ecran, cat si monitorul in sine sunt placute vizual. Gamerii nu vor mai suferi de pe urma timpului de raspuns al monitorului, datorita actualei tehnologii cu viteza de 2ms.


Reducerea impactului asupra mediului inconjurator


Pe langa tehnologia sa de reducere a consumului de energie, monitorul cuprinde si alte caracteristici avansate menite a minimiza potentialul impact negativ al componentelor sale asupra mediului. PX2370 se foloseste de designul premium Touch of Color™ si este compus din materiale de culoare neagra si cu textura transparenta care nu necesita vopsire, asigurandu-se asfel lipsa compusilor organici volatili ceea ce il face mai usor si sigur de reciclat. Componentele monitorului mai sunt create si din diverse materiale reciclabile si este livrat folosindu-se de mai putine materiale de impachetare, astfel reducandu-se si mai mult impactul negativ asupra mediului.


Functiile de baza ale SyncMaster PX2370
•Design subtire de 16.5”
•Acoperire sRGB 100%
•Mega Dynamic Contrast Ratio 5.000.000:1 (Static Contrast Ratio 1000.1)
•Timpul de raspuns video extrem de rapid (2 ms)
•Inputuri analoage RGB/DVI/HDMI
•Experienta Full-HD de 1080p
•Tehnologie „Touch of Color” ™
•Senzori pentru detectarea luminii ambientaleParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite