Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Transporturi >> Stiri si comunicate

Generaţie nouă de GPS-uri Evolio

27 Mai 2010



Evolio a lansat platforma sa GPS cea mai moderna, seria 500, bazata pe cele mai noi realizari tehnologice in domeniu.


Noile GPS-uri sunt dotate cu noul procesor Centrality ATLAS IV Dual Core 500 Mhz si cu noul receptor satelit SIRF STAR 4. Receptorul SIRF STAR 4 asigura o receptie imbunatatita si de 3 ori mai rapida a semnalului satelit. Procesorul Dual Core realizeaza la o frecventa de 2x500 Mhz managementul paralel al sistemului de operare si al receptiei satelit acest lucru asigurand viteza sporita in exploatare si o acuratete de pozitionare superioara.



Noutatea absoluta a noilor modele Evolio E500, E510 si E520 o reprezinta echiparea acestora cu noul soft interactiv EvoMap 2.0 cu cea mai recenta harta - versiunea aprilie 2010 ce acopera in proportie de 100% Europa Centrala si de Vest si in proportie de 99% reteaua rutiera a Romaniei.


Softul interactiv Evomap permite actualizarea on-line a hartilor, descarcarea gratuita de informatii (ex:Puncte de Interes, Camere Radar, etc.) precum si configurarea acestora dupa preferintele utilizatorului.


De asemenea, Evolio a introdus un sistem inovativ de prindere magnetica a GPS-ului care permite fixarea si desprinderea foarte comoda a acestuia.


Preturile pentru noua gama sunt cuprinse intre 99 si 190 de euro.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite