Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox WorkCentre 5700, multifuncţionale noi

28 Mai 2010



Xerox lansează în România echipamentele multifuncţionale WorkCentre 5700 care accelerează şi eficientizează transferul de informaţii, reduc timpul de gestionare a documentelor şi includ o gamă variată de opţiuni de finisare chiar la birou. Echipamentele - WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 - execută simultan mai multe sarcini, scanează un document în timp ce imprimă o altă lucrare sau trimit un fax în timp ce copiază un document. Totodată, includ o funcţie de prioritizare care permite imprimarea lucrărilor în funcţie de importanţa acestora pentru utilizator.


Xerox 5700Multifuncţionalele WorkCentre 5700 procesează documentele cu o viteză ultra-rapidă de copiere şi imprimare, de până la 90 de pagini pe minut şi imprimă la o rezoluţie de 1200 x1200 dpi. Acestea includ un driver de imprimare universal - Xerox Global Print Driver (X-GPD) care le permite administratorilor IT să instaleze, să optimizeze, să administreze echipamentele Xerox şi nu numai, având ca rezultat reducerea numărului de cereri de asistenţă şi simplificarea administrării serviciilor de imprimare.Echipamentele WorkCentre 5700 oferă o gamă variată de opţiuni avansate de finisare, economisind costurile de externalizare prin crearea de documente finisate chiar la birou. Astfel, multifuncţionalele conţin funcţii de bază, precum capsarea şi perforarea, sau funcţii avansate pentru a produce broşuri paginate, capsate la mijloc şi pliate.


WorkCentre 5700 permite distribuirea rapidă a documentelor către mai multe adrese de e-mail prin funcţia Scan to Email, salvează fişierele în echipament sau într-un director personal, scanează documentele către directoare din reţea, site-uri FTP şi servere de fax chiar de la echipament. Prin opţiunea software Xerox SMARTsend de distribuire şi scanare, multifuncţionalele oferă posibilitatea direcţionării documentelor către mai multe destinaţii – e-mail, directoare, sisteme de management al documentelor sau echipamente aflate la distanţă, într-o singură etapă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite