Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Soluțiile enterprise Panda, premiate inernațional

28 Mai 2010



Solutiile pentru companii de la Panda Security au primit recent mai multe premii si aprecieri in intreaga lume. Panda Cloud Office Protection (solutia de securitate SaaS bazata pe protectia din Internet) a fost desemnata “Cel Mai Inovativ Produs” in cadrul targului Infosecurity World din China, recunoscuta ca fiind prima solutie corporate de pe piata chineza bazata pe securitatea “cloud”. Similar si Panda GateDefender Performa series 9000 a fost votat ca “Produsul Recomandat de Utilizatori” de catre cei prezenti la acest prestigios eveniment.


Panda GateDefender Performa a castigat recent premiul de la Byte 2010 pentru cea mai buna Solutie de Securitate de tip Hardware. Acesta este un echipament UTM (Unified Threat Management), care protejeaza retelele de toate tipurile de amenintari de pe Internet care pot ajunge la companii. Panda GateDefender Performa 9500 a obținut un punctaj total de 4 stelein urma testelor din luna aprilie.


Mai multe informatii despre solutiile corporate de la Panda Security sunt disponibile la www.pandasecurity.com/enterprise.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite