Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Electronic Relationship Manager de la OTP Bank

28 Mai 2010OTP Bank România anunţă îmbunătăţirea serviciului OTPdirekt cu o opţiune inovatoare pe piaţa bancară românească, Electronic RM.
Electronic RM (Relationship Manager) oferă clienţilor OTP Bank, atât persoane juridice, cât şi fizice, informaţii în timp real, prin intermediul platformei de internet banking, despre: creditul în derulare (tipul facilităţii de credit, valută, valoare aprobată, disponibil, maturitate, rate scadente, dobândă, comisioane); încasările realizate din cecuri şi bilete la ordin sau cecurile şi biletele la ordin emise în favoarea furnizorilor, primite la plată.
In plus, Electronic RM are în componenţa sa şi o parte opţională de alertare, disponibilă clienţilor persoane juridice. Clienţii pot alege să fie alertaţi prin intermediul unor SMS-uri pe telefonul mobil, cu privire la: obligaţiile de plată aferente facilităţilor de credit aflate în derulare (rate de credit, dobânzi, comisioane); scadenţa finală a facilităţilor de credit; depozitele ajunse la scadenţă.
Odată cu SMS-urile trimise pe telefonul mobil, clientul persoană juridică va fi notificat şi prin intermediul unor alerte primite în cadrul interfeţei de internet banking, acesta având posibilitatea de a-şi exprima în mod direct dorinţa pentru prelungirea sau nu a valabilităţii facilităţilor de credit.
„Noua opţiune OTPdirekt reprezintă un instrument foarte util de informare pentru clienţii noştri. Ştim cu toţii cât de preţios este timpul, în contextul actual, şi cum acesta ne influenţează direct toate activităţile zilnice. Electronic RM este o modalitate confortabilă, rapidă şi sigură de obţinere a informaţiilor bancare, care se potriveşte stilului de viaţă modern”, a declarat Dragoş Mirică, Director Executiv – Corporate Business, OTP Bank România.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite