Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CA, a patra companie de software din lume

31 Mai 2010



CA, companie independenta de software pentru managementul IT, reprezentata in Romania de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, s-a clasat pe pozitia 482 in cadrul listei 2010 FORTUNE 500. CA a urcat 42 de pozitii fata de anul precedent, situandu-se in acelasi timp pe pozitia a patra in cadrul clasamentului destinat sectiunii de Computer Software.


"Este minunat sa ne intoarcem in FORTUNE 500.”, a spus Bill McCracken, Presedinte si Director General Executiv, CA. “Aceasta desemnare este un indicator al muncii sustinute depusa de angajatii CA din intreaga lume, cu scopul de a satisface nevoile clientilor nostri. Suntem incantati sa ne regasim printre cele 500 de companii de top.”


Redactorul FORTUNE, Shawn Tully, scrie: “Corporatiile din Statele Unite au inregistrat o revenire fara precedent. Pentru 2009, FORTUNE 500 au avut o crestere a veniturilor de 335%, ajungand la 391 de miliarde de $. Aceasta crestere reprezinta un salt de 301 miliarde de $, clasandu-se pe locul doi in intreaga istorie de 56 de ani a acestui top. In ultimul an, topul 500 a realizat o revenire a vanzarilor de la mai putin de 1 % la 4%, aproape atingand media generala a listei.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite