Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Credics mizează pe extinderea în România şi în regiune

31 Mai 2010




Diana Munteanu, CEO Credics Procesare European Office


Credics Technologies Ltd., furnizor internaţional de softuri pentru instrumente de plată şi procesator de tranzacţii, mizează pe extinderea portofoliului de soluţii destinate clienţilor locali şi vizează atacarea pieţelor din regiune.

Credics Technologies Ltd., companie israeliană fondată în 1999, a intrat pe piaţa din România în 2009 prin inaugurarea unui birou local. Credics Procesare European Office a fost infiinţat sub forma EPSH (European Payment Service Hub) oferind astfel soluţii şi servicii pentru orice tip de plată pentru bănci, instituţii financiare, companii petroliere, farmaceutice, comercianţi şi alte entităţi din Europa. Acest HUB este menit să deservească nevoia de soluţii flexibile de management al cardurilor, oferind totodată platforme de procesare a tranzacţiilor pentru bănci şi alte sectoare.


„Am ales piaţa din România deoarece există aici foarte multe oportunităţi pe toate nişele de piaţă pe care activăm”, a declarat Diana Munteanu, CEO Credics Procesare European Office.


În ceea ce priveşte extinderea pe piaţa locală, Credics mizează pe termen scurt pe oferirea de soluţii pentru nevoile urgente ale băncilor de emitere a cardurilor cu cip si implementarea standardului EMV. În acest sens, Credics poartă discuţii cu o serie de companii care nu au început încă trecerea la noul standard. “Softurile noastre au un modul foarte avansat pentru implementarea standardului EMV. Acesta poate fi integrat simplu în aplicaţiile software pe care banca le deţine deja şi asigură compatibilitatea cu sistemul EMV”, a explicat Diana Munteanu.


Strategia Credics pe plan local vizează şi oferirea de soluţii pentru emitenţii şi acceptatorii de plăţi cu cardul. Potrivit oficialilor companiei, piaţa locală de acceptanţă este una aflată la început de drum, Credics asigurând astfel soluţii pentru dezvoltarea sistemului.


Compania vine în întâmpinarea tuturor clienţilor din orice sector de activitate care lucreaza cu carduri si tranzacţii, avantajul soluţiilor Credics fiind adaptabilitatea sporită şi funcţionalitatea modulară. Astfel, fiecare modul poate fi adaptat nevoilor clientului, în funcţie de industria în care activează şi cerinţele precise ale afacerii.


Credics vizează pe termen scurt şi intrarea pe zona soluţiilor de fidelizare. “În România, programele de loialitate iniţiate atât de bănci cât şi de alţi jucători din economie nu sunt îndeajuns dezvoltate. Noi putem oferi soluţiile optime pentru clienţii care vor să creeze programe de loialitate şi asigurăm succesul acestora”, a mai declarat CEO-ul Credics România. În acest sens compania se îndreaptă atât către băncile locale, companiile petroliere, cât şi către retaileri.


Credics priveşte cu optimism dezvoltarea pe piaţa autohtonă, în ciuda situaţiei economice actuale. “Soluţiile Credics se adaptează la nevoile actuale ale pieţei. Prin implementarea softurilor Credics, companiile vor beneficia de o scădere semnificativă a costurilor. De asemenea, folosirea soluţiilor noastre va conduce la creşterea numărului de tranzacţii, a cifrei de afaceri şi a profitabilităţii clienţilor noştri”, a declarat Diana Munteanu.


Pe termen mediu Credics vizează şi extinderea pe pieţele din regiune. „Pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est sunt importante pentru Credics. Noi suntem în măsură să răspundem nevoilor speciale ale clienţilor noştri din aceste ţări şi să le oferim soluţii pentru rezolvarea problemelor legate de procesare“, a mai afirmat Diana Munteanu.


Pentru atragerea de noi clienţi şi dezvoltarea pieţei locale, Credics organizează în perioada următoare o serie de conferinţe, workshop-uri şi trainiguri dedicate temelor specifice industriei cardurilor, reunite sub numele de „Conferinţele Internaţionale Credics“.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
ARDELEAN P.DANIEL
S. C. Mineelli S. R. L. Satu Mare, Str. Nicolae Golescu, Nr. 25 Ing.Registrul Comertului: J30/506/1994 CUI: RO 5525206 Tel: 0722.303.303 Fax: 0261/ 71.20.56 e-mail: scmineellisrl@yahoo.com website: www.mineelli.t35.com Bună ziua, Societatea SC.MINEELLI.SRL,din Municipiul Satu Mare,cu domeniul de activitate : închirieri spații comerciale,vă stă la dispoziție cu o ofertă atractivă în cazul în care doriți înființarea unei noi sucursale sau alegerea unei noi locații pentru sucursala existentă. În acest sens vă invităm să accesați site-ul nostru www.mineelli.t35.com . Mulțumim, Cu considerație, Administrator Ardelean P. Daniel
10 Octombrie 2010, 02:28:54