Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Oki lansează două noi imprimante A4

01 Iunie 2010Oki Printing Solutions anunță lansarea pe piața locală a seriilor de imprimante C300 și C500. Sunt imprimante desktop pe format A4, cu un design minimalist, ergonomic, care pot printa color sau alb negru și cu imprimare automataă pe ambele părți ale colii.


Noile imprimante color sunt bazate pe tehnologia Oki LED single-pass și o arhitectură avansată a motorului de imprimare. Acestea oferă performanțe de neegalat la o viteză de până la 26 pagini pe minut color și 30 de pagini pe minut monocromie. În special pentru firmele de dimensiuni mici, datorită costurilor, se pune accent pe fiabilitate, caracteristică de bază a imprimantelor Oki.


Oki are o experiență de 20 de ani în tehnologia LED, tehnologie ce implică mai puține părți mobile, prin urmare, un grad de uzură redus ce se traduce în final prin durată mai mare de viață. Imprimantele Oki au un singur cap de imprimare și cartușe cu înlocuire extrem de simplă, având o durată de viață a capului de imprimare mai lungă. Oki are încredere în calitatea produselor, astfel încât oferă o garanție unică pe piață, de trei ani, menită să asigure micilor întreprinzători încredere, confort și siguranță.


Seriile C300 și C500 Series satisfac de asemenea și nevoile celor interesați de protecția mediului. Modul de funcționare ECO accelerează automat procesul în cazul sarcinilor de mici dimensiuni, reducând astfel consumul de energie la numai 1.1W, când se află în modul Deep Sleep.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite