Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Star Storage: versiune nouă document management

01 Iunie 2010



Catalin Paunescu, managing partner Star StorageStar Storage lanseaza o noua versiune a solutiei de registratura electronica si gestiune a documentelor, care poate fi adapatata in orice departament de secretariat si registratura. Combina functionalitati de scanare si inregistrare a documentelor, trasabilitate de-a lungul intregului ciclu de viata al documentului prin utilizarea codurilor de bare, indexare, automatizare a fluxurilor de documente din cadrul unei organizatii, cautare si regasire rapida de documente. Este o solutie standardizata, flexibila, care nu necesita dezvoltari ulterioare, prin urmare este usor de instalat, fiind disponibila pe trei platforme tehnologice de ultima generatie: EMC Documentum, Microsoft SharePoint sau IBM FileNet.


"Companiile nu au alta solutie pentru optimizarea proceselor bazate pe managementul documentelor in format hartie decat digitizarea", a explicat Catalin Paunescu, managing partner Star Storage. "Noi am vazut o oportunitate in tendinta companiilor de eficientizare si fluidizare a proceselor, de reducere a costurilor si crestere a productivitatii si am transformat-o intr-un pachet de solutii de business ce tind sa integreze conceptul de birou fara hartie”, a spus el.


Cu ajutorul solutiei de registratura electronica si gestiune documente de la Star Storage inregistrarea centralizata si distributia documentelor este integrata cu organigrama organizatiilor, orice document poate fi identificat si vizualizat in functie de locul in care se afla pe fluxul de distributie, si se pot aplica politici de securitate si control, poate fi monitorizata executia pe procese de business si poate fi vizualizat intregul istoric al documentului. In plus, solutia asigura respectarea normelor si procedurilor companiei, poate integra instrumente de modelare, simulare si analiza a proceselor de business si poate furniza rapoarte detaliate referitoare la timp de raspuns, productivitate, executie sau modificari realizate pe un anumit document.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite