Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Sitecom intra pe piata locala

01 Iunie 2010



Skin anunta ca a devenit importator si distribuitor pentru intreaga gama de produse Sitecom care include solutii de retelistica si accesorii pentru PC. Sitecom, o compania olandeza cu sediul la Rotterdam, a inceput colaborarea cu Skin pentru distributia gamei complete de produse.


Sitecom
Compania ofera routere wireless, modemuri, switchuri si camere de securitate pentru Internet. Acesteavor fi distribuite in Romania alaturi de noua generatie de routere stilate si adaptoare din gamele „Pure E-motion | X-series” si de produsele din gama Smart Living, care introduce cel mai inteligent mod de a va bucura de fotografii, muzica si filme. Toate aceste solutii avansate sunt proiectate si dezvoltate printr-o abordare non-tehnica, focalizata pe nevoile utilizatorului final, si sunt adresate unui public tinta foarte variat.


“Alaturi de utilizatorul frecvent al calculatorului, observam aparitia unei noi categorii care doreste sa foloseasca cele mai noi tehnologii si care da o mare importanta produselor usor de utilizat. Fiind unul dintre lideri in domeniul retelisticii, Sitecom abordeaza dezvoltarea produselor fara a face concesii in ceea ce priveste calitatea, performanta sau designul si mai ales usurinta de utilizare. Simplitatea defineste cel mai bine Sitecom”, declara Virginia Yanquilevich, Manager de Marketing si Comunicare al Sitecom. “In final, filozofia Sitecom se poate reduce la trei cuvinte make it easy”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite