Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Allied Telesis lanseaza seria SwitchBlade 6000S

01 Iunie 2010Switchblade 6000SAllied Telesis a anuntat pe 26 aprilie 2010 lansarea seriei Switchblade 6000S. Aceasta familie de switch-uri multilayer este conceputa pentru a face fata cresterii cererilor de trafic la baza retelelor IP de astazi.
Seria Switchblade 6000S extinde portofoliul de produse Allied Telesis introducand solutii core de sasiuri modulare ideale pentru conectarea nodurilor de acces cu switch-urile de distributie. Aceasta noua familie de switch-uri core modulare este destinata intreprinderilor Si furnizorilor de servicii oferindu-le latimea de banda si serviciile necesare unui centru de retele de mari dimensiuni. Switchblade 6000S va crea retele fiabile, eficiente din punctul de vedere al consumului de energie, fara intreruperi neprevazute oferind in acelasi timp si avantajul flexibilitatii de proiectare pentru a favoriza cresterea catre viteze terabit.


Sasiurile de baza sunt disponibile in trei dimensiuni, oferind densitatea porturilor si latimea de banda corespunzatoare in functie de cerintele specifice ale clientului.Switchblade 6000S functioneaza ca un "backbone" de retea pentru a se asigura transportul datelor critice din intreaga retea intr-un timp cat mai scurt si in cel mai sigur mod. Acest serviciu garanteaza disponibilitatea de aplicatii mission-critical pe masura ce reteaua creste, suportand un numar foarte mare de utilizatori.


Oferta de produse Allied Telesis este disponibila prin Genesys Distributie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite