Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Asus: tehnologiile noi prezentate la Computex

03 Iunie 2010



Asus prezintă la Computex noile sale produse și tehnologii încadrându-se în cele cinci categorii: jocuri, componente PC pentru entuziaști, multimedia, cloud computing și green computing. Taiwanezii expun Eee Pad, Eee Tablet și inovațiile seriei ROG. Pe zona business, Asus oferă o gamă extinsă de dispozitive care se pot conecta la infrastructurile de tip cloud, oferind acces instant la date și posibilități de a partaja conținutul multimedia. Aceste echipamente răspund cerințelor utilizatorilor în contextul actual de interdependenţă.


Asus Eee PadFără îndoială, cel mai important dispozitiv prezentat în cadrul Computex 2010 este Asus Eee Tablet, unul dintre cele mai exacte și mai sensibile dispozitive digitale pentru luat noțite. Integrând un ecran sensibil la atingere și cu o rezoluție de 2450 dpi, o cameră care poate prelua fotografii la rezoluție înaltă în vederea adnotărilor sau a aplicării unor șabloane predefinite, Eee Tablet oferă studenților și oamenilor de afaceri aflați în mișcare instrumentele de care au nevoie în activitatea zilnică. Asus Eee Pad este o altă vedetă din rândul produselor expuse la Computex 2010. Este vorba de un dispozitiv ultra-subțire, ușor și foarte performant, care oferă utilizatorilor o experiență de operare din cloud în timp real, firească și pe măsura așteptărilor ("real time, real life and real human").


De asemenea, Asus și producătorul de automobile sport Lamborghini au colaborat din nou, iar noile rezultate ale muncii lor - Asus-LAMBORGHINI VX7 și Asus-LAMBORGHINI VX6 - debutează la Computex. VX7 furnizează o putere de procesare extremă, care va satisface gamerii și entuziaștii, iar VX6 redă un sunet de înaltă fidelitate, grație sistemului Bang & Olufsen ICEpower, apreciat de audiofili.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite