Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Proffice lansează serviciul de arhivare de documente

03 Iunie 2010



Dupa 4 luni de crestere consecutiva a vanzarilor, Proffice, divizia de distributie a grupului RTC, isi extinde portofoliu lansand un nou serviciu pentru companii: arhivarea fizica a documentelor. Serviciul va fi oferit sub brandul Reisswolf, de la care care Proffice a obtinut drepturile de franciza pentru Romania. Conform studiilor realizate de Reisswolf, externalizarea serviciului de arhivare a documentelor poate scadea cu mai mult de 50% costurile companiilor, comparativ cu gestionarea interna a acestui proces.
arhivare documente
Companiile cu cel mare volum de documente care, conform legislatiei, trebuie stocate si arhivate sunt institutiile financiar-bancare, companiile de consultanta, companiile din industria farma, oil si telecom, notariatele, cabinetele de avocatura, institutiile publice, organizatiile care prelucreaza date personale sia asa mai departe. Pentru demararea acestei noi linii de business, Proffice a investit 150.000 de euro in echiparea si securizarea depozitului special amenajat, care are o capacitate de stocare de 16.000 de metri liniari.


In 2009, Proffice a investit 5 milioane de euro in deschiderea celui mai modern depozit non-food din Romania si achizitionarea unor softuri dedicate. Proffice a obtinut franciza Reisswolf pentru distrugere securizata de documente. Divizia Proffice, lider national in distributia de birotica-papetarie, a avut o cifra de afaceri de 34,3 milioane euro in 2009, estimand, pentru anul in curs, un rulaj cu 17% mai mare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite